Informatie Taxi Amsterdam - ClubTaxi
+3120-2040400
Direct Prijsopgaaf - Vaste Prijzen - 24/7 Support
+3120-2040400
Direct Prijsopgaaf - Vaste Prijzen - 24/7 Support
+3120-2040400
Direct Prijsopgaaf - Vaste Prijzen - 24/7 Support
+3120-2040400
Direct Prijsopgaaf - Vaste Prijzen - 24/7 Support
+3120-2040400
+3120-2040400
+3120-2040400
+3120-2040400
Ga naar de inhoud
NL | EN

Taxibedrijf uit Amsterdam

Taxi chauffeurs aan wie - een avondje uit in of buiten Amsterdam - begin van een vliegvakantie - of een zakelijke relatie - toe te vertrouwen is.

Als specialist in 'gewoon een taxi' van de regio is ClubTaxi 24/7 in staat op het afgesproken tijdstip te laten vertrekken, met de afgesproken taxi. Een bij ClubTaxi aangesloten chauffeur is in het bezit alle noodzakelijke vergunningen. Die is daarnaast in het bezit van de Amsterdamse ontheffing voor tram- en lijnbusbaan. Is er sprake van een speciale gelegenheid als een bruiloft of anders? Laat het weten. Dan past de gewone taxi zich naar de mogelijkheden aan. Met een wasstraat, stropdas of simpel met inplannen van de bijpassende taxi.


Vast Taxi Tarief Voor Elke Taxi Rit

Afspraak is afspraak mits er geen sprake is van niet vooraf gemelde wachttijden, tussenstopts etc. De afspraak met ClubTaxi betreft personenvervoer, niet die van een verhuisdienst. De passagier kan er op rekenen dat hij of zij ook niet als pakketje zal worden bezorgd.

U begrijpt net als uw Chauffeur het redelijke.
Gaat De Taxi Op Tijd Zijn?
Daar kunt u gerust op zijn. U mag 10 minuten voor het afgesproken tijdstip van vertrek informeren bij de chauffeur of dat inderdaad zo is. Als het goed is maakt u zich voor niets ongerust en staat uw taxi al om de hoek of einde van de straat. Eerder met de chauffeur communiceren dan 10 minuten voor vertrek heeft geen zin. Al het denkbare kan nadien nog steeds gebeuren, en niet in de gelegenheid zijn u telefonisch te woord te staan zegt niets of de chauffeur op tijd zal zijn. U gaat verkeerde conclusies trekken. Is uw chauffeur met een andere passagier onderweg, dan zal uw oproep geweigerd worden. Een andere passagier is bezig met een fijne en ongestoorde rit.
Bestel Taxi Op Maat
In het geval passagiers uitsluitend 1 stuk handbagage elk bij zich dragen, dan is het beter bij het reserveren de bagage niet te vermelden. Al wat als handbagage tijdens een vlucht meegenomen mag worden telt in andere gevallen als 1/2 stuks bagage, met een minimum van 1.

1 bagagestuk is een koffer of een trolley met een maximale buitenmaat van 69*47*29 centimeters. Elke koffer of trolley dat groter is, dat telt voor 2.

Als 'Special Luggage' geeft u een kinderwagen, rollator, golfclubs etc op. Tel deze als 2 stuks bagage + selecteer de Box 'Special Luggage'. Omschrijf het speciale in de daarvoor bestemde ruimte van het bestelformulier.

Zeker met kinderen en huisdieren kan er geen sprake zijn van losse bagage in het passagiersdeel van de taxi. In alle gevallen behoudt de chauffeur vrij zicht op de buitenspiegels. Het niet vooraf correct opgeven van (speciale) bagage kan resulteren in annulering ter plaatse.
Veiligheid
Veilig rijden met ClubTaxi: Met de huidige RVIM Richtlijn is het gebruik van een mondkapje in de taxi niet verplicht. Kiest u voor het dragen van een mondkapje, dan zal de chauffeur die keuze volgen.

Hygiëne Protocol

Voor uw chauffeur verandert er verder niet veel gedurend bijvoorbeeld een griep-seizoen. Die let altijd op zich zelf, en de passagier. Deurlijsten, handgrepen, zitvlakken, hoofdsteunen en zo verder worden alle dagen regelmatig gereinigd. In aanvulling op de gebruikelijke maatregelen, ter geruststelling en deels uit voorzorg, vragen wij ieders medewerking. Wat u kunt doen is wel bekend. Gebruik desinfecterende handgel, die vindt u ook op de achterbank. Hygiënedoekjes zijn ook voorhanden.

Passagiers (uit het buitenland) die Amsterdam bezoeken wordt aangeraden de in de eigen woonplaats geldende Richtlijnen in acht te blijven nemen, in het geval die 'strenger' zijn.

Specifiek voor het taxivervoer kunt u ook nog aan het volgende denken:
  • Betaal u niet on-line? Het pinapparaat wordt na elk gebruik gereinigd.
  • Helpt de chauffeur u met in- en uitstappen? Dan hoeft u de handgrepen ook niet te gebruiken.
  • Gooi afval op de vloer van de taxi.
  • Bent u verkouden? Geen paniek. Maar ter bescherming van de volgende passagier meldt het vooraf bij de chauffeur. Die heeft zakdoekjes en andere middelen beschikbaar.
  • Mondkapje niet bij u? Voor maximaal 1 Euro per stuk zijn die verkrijgbaar bij de chauffeur.

Taxi met Kinderzitje en Zitverhoger

U kunt bij ClubTaxi zonder extra kosten een kinderzitje of zitverhoger reserveren. Het is wettelijk geregeld dat kinderen in de taxi onverplicht in een kinderzitje vervoert worden. ClubTaxi moet zich in ieder geval houden aan de regel dat voor iedere passagier er een volwaardige zitplaats beschikbaar is. Die regel is er ook voor een baby die in een reiswieg op schoot meegaat.

In alle gevallen dat er sprake is van 'Special Luggage', zoals een kinderwagen, en u bedient de ritprijscalculator volgens de instructies voor u en uw familie; dan zal de ritprijscalculator u een taxibus aanbieden.
Huisdieren
ClubTaxi accepteert geen honden, behalve hulphonden. Overige huisdieren zijn mits aangekondigd geen probleem. Elk huisdier telt als 1 passagier bij het selecteren van de benodigde taxi, hoe klein ook.
Privacy & AVG
Om reden van het beschermen van uw privacy worden persoonsgegevens maximaal na 3 maanden inactiviteit uit de centrale database van ClubTaxi verwijderd.


Heeft u het voorbije jaar met ClubTaxi een rit gereden en werd uw account verwijderd? Dan kunt u zich als vaste klant melden in de chat (wanneer beschikbaar) of anders per contactformulier of telefoon om uw klantenkorting in ontvangst te nemen.
Blijf verbonden
Alle ritaanvragen worden bij ClubTaxi door een operator verwerkt. Een bevestiging is ook echt een bevestiging van een operator. En daarom is het na de ritcalculatie en het verzenden van het aanvraagformulier van belang de verbinding met het internet niet te verbreken. Wacht op ontvangst van de ritbevestiging voordat u de internetverbinding verbreekt. Vervolgens controleert u de bevestiging goed.

Online ritaanvragen worden meestal binnen 1 minuut afgehandeld.
BTW & Declaratie
Taxidiensten zijn vrijgesteld van bepaalde voorwaarden gesteld aan een zogenoemde Btw-factuur. Het online-vervoerbewijs volstaat al voor de btw. Betaalt de passagier niet zelf, dan krijgt deze geen bon van de chauffeur mee. In alle andere gevallen natuurlijk wel. Verder beschikt u na de eerste reserveringsaanvraag over een gebruikersnaam en wachtwoord. Daarmee kunt u alle ritgegevens nakijken en uw reserveringen beheren.
Zakelijk Maar Geen Directie- of VIP-vervoer
Natuurlijk worden de meeste ritten met de taxi vanwege 'de zaak' geboekt, dat is bij ClubTaxi niet anders. Een taxi met 220V aan boord is dan ook op verzoek beschikbaar.

De aanbieding Van ClubTaxi blijft wel die van een 'bescheiden' Taxidienst. Die van de specialist in gewoon een taxi zijn. Al laat de rijstijl van de chauffeur werken op de achterbank toe. En de taxi zal ruim en comfortabel zijn.
Achtergelaten Voorwerpen
Na een rit wordt de taxi nagekeken op achtergelaten voorwerpen. Het kan zijn dat deze bij eerste inspectie niet worden aangetroffen. Daarom is het van belang dat u zo spoedig mogelijk contact met ons opneemt. Ook buiten kantooruren. Voordat een ander er met uw bezit vandoor gaat.

Achtergelaten is nog niet verloren.
ClubTaxi
Waregemstraat 18
1066TL  Amsterdam
© 2016-2022
Terug naar de inhoud