Taxi Amsterdam Schiphol - ClubTaxi Amsterdam
Ga naar de inhoud
+3120-2040400
Direct Prijsopgaaf - Vaste Prijzen - 24/7 Support
Prijslijst Taxi Amsterdam Schiphol Per Stadsdeel

Taxi Tarief Op Basis van Sedan vanaf Stadsdeel Centrum v.a. 33 EuroOsdorp v.a. 22 EuroGeuzenveld v.a. 28 EuroWest v.a. 28 EuroNoord v.a. 38 EuroOost v.a. 34 EuroZuid v.a. 25 EuroZuidoost ca. 35 Euro

Schipholtaxi Amsterdam naar Schiphol


Met de taxi vanaf Amsterdam naar Schiphol Amsterdam Airport. Een vakantie of een zakelijke reis via luchthaven Schiphol Amsterdam Airport is ClubTaxi net zo goed toevertrouwd. Reserveer als schipholtaxi een Sedan Station of Taxibusje en uw taxirit vertrekt op tijd.

U kunt bij ClubTaxi terecht voor een enkeltje of een retour. Een vaste ritprijs opvragen en vervolgens een taxirit reserveren duurt bij elkaar een paar minuten. U weet van te voren wat de taxirit gaat kosten. Voor elke rit heeft ClubTaxi een vaste ritprijs. En afspraak is afspraak.

Taxi  Amsterdam naar Schiphol circa 25 Euro

De Aker - Nieuw Sloten - Slotervaart - Riekerhaven - Osdorp - Geuzenveld - Nieuw West - Overtoom - Kinkerbuurt - Oud Zuid - Rivierenbuurt - De Pijp

Taxi Amsterdam naar Schiphol circa 30 Euro

Portsmuiden - Sloterdijk - Westelijk en Oostelijk Havengebied - Oud West - Amstel

Taxi Amsterdam naar Schiphol circa 35 Euro

IJburg - Watergraafsmeer - Indische Buurt - Oosterpark - Centrum - Amsterdam Noord - Amsterdam Zuidoost

Taxi Landsmeer en Oostzaan naar Schiphol circa 38 Euro.
Idem Zunderdorp en Durgerdam.


Ik heb nu een taxi op Schiphol nodig!

Voor een reservering van een taxi vanaf Schiphol naar Amsterdam of naar elke andere Nederlandse bestemming bent u ook last minute bij ClubTaxi op het goede adres. Handig als u onverwacht midden in de nacht aankomt en toch zonder vervoer zit. ClubTaxi is op steenworp afstand van Schiphol gevestigd. Daarmee is 24/7 een taxi voor vertrek vanaf Schiphol te organiseren. En voor de prijs maakt het niet uit. Zolang of zodra er een taxi beschikbaar is reist u voor het op dat moment gangbare tarief.

+3120-2040400

Een Taxibusje van ClubTaxi is geschikt voor personenvervoer met maximaal 7 passagiers. Ook met een Taxibusje van XL formaat is het oppassen dat de bagage op een veilige manier mee kan. Dat de bagage meekan is natuurlijk ook belangrijk als u op basis van een Sedan of Station reist. Heeft u daarover twijfel lees dan eerst over bagage. Komt u er niet uit neem dan contact met ons op.


Heeft u bijzondere bagage als een of meerdere golfsets, een kinderwagen of rollator dan geeft u dat bij de reservering aan. Net als een huisdier. Reist de hond met een eigen kennel dienen zowel de hond als de kennel te worden opgegeven. Is er sprake van een huisdier met kennel dan selecteert u bij de aanvraag de box voor huisdier en de box voor bijzondere bagage. Verder plaatst u een opmerking om beide te beschrijven.

Een kinderzitje of boosterzitje (zitverhoger) is zonder extra kosten beschikbaar, mits aangegeven bij de reservering.

Terug naar de inhoud