Taxi Amsterdam Schiphol - ClubTaxi
+3120-2040400
Direct Prijsopgaaf - Vaste Prijzen - 24/7 Support
+3120-2040400
Direct Prijsopgaaf - Vaste Prijzen - 24/7 Support
+3120-2040400
Direct Prijsopgaaf - Vaste Prijzen - 24/7 Support
+3120-2040400
Direct Prijsopgaaf - Vaste Prijzen - 24/7 Support
+3120-2040400
+3120-2040400
+3120-2040400
+3120-2040400
Ga naar de inhoud
NL | EN
Nieuw Bij ClubTaxi
Als aanvulling op de algemene voorwaarden KNV past ClubTaxi voorwaarden toe, specifiek op overeenkomsten voor taxiritten vanaf Amsterdam Airport Schiphol. U kunt on-line betalen en prepaid reizen, op verzoek ontvangt u een betaal-link. In andere gevallen betaalt de passagier met kaart of contant. Stelt de calculator een hogere ritprijs voor dan hieronder afgebeeld, neem dan contact met ons op.

Prijs Taxi Amsterdam Naar Amsterdam Airport Schiphol


Reserveer met een vaste prijs vanaf 33 Euro de taxi van Amsterdam naar Amsterdam Airport Schiphol. Maximaal 7 passagiers. Toeslag 5 Euro Per Persoon Voor 6e En 7e Passagier.

Ter indicatie van de precieze tariefstelling de voorbeelden:
 • van Amsterdam Arena 38 Euro
 • van Amsterdam Centrum 38 Euro
 • van Amsterdam Nieuw-West 33 Euro
 • van Amsterdam Noord 48 Euro
 • van Amsterdam Oost 38 Euro
 • van Amsterdam Zuid 33 Euro

Een retourboeking is welkom.


ClubTaxi Amsterdam Geen AnnuleringskostenPriv√©-vervoerBest Vooruit Geboekt

Taxi TIP:
Maak optimaal gebruik van de autocomplete-funtie van het bestelformulier, begin met het huisnummer, dan straat- en dan de plaatsnaam. Als u dan de eerste keer uw bestemming afgebeeld ziet, vervolgens selecteert, dan kunt u gelijk door naar de volgende box van het bestelformulier.

Taxi Amsterdam Airport Schiphol Naar Amsterdam


Reserveer met een vaste prijs vanaf 42 Euro de taxi van Amsterdam Airport Schiphol naar Amsterdam. Maximaal 7 passagiers. Toeslag 5 Euro Per Persoon Voor 6e En 7e Passagier.

Ter indicatie van de precieze tariefstelling de voorbeelden:
 • naar Amsterdam Arena 47 Euro
 • naar Amsterdam Centrum 47 Euro
 • naar Amsterdam Nieuw-West 42 Euro
 • naar Amsterdam Noord 57 Euro
 • naar Amsterdam Oost 47 Euro
 • naar Amsterdam Zuid 42 Euro

Afspraak is afspraak bij elke rit. Reizigers en ClubTaxi hebben niet alles in eigen hand. Aan de overeenkomst om reizigers vanaf Amsterdam Airport Schiphol te vervoeren zijn aanvullende voorwaarden verbonden.

De reiziger kan ook kiezen niet te reserveren, en na ontvangst van de bagage ClubTaxi bellen met de vraag of er een taxi op afroep beschikbaar is. En is er een taxi op afroep beschikbaar, dan is het lagere tarief van Amsterdam naar Schiphol van toepassing.
Hoe voorkomt de Reiziger dat Voorwaarden Amsterdam Airport Schiphol worden toegepast?
De opdrachtgever ontvangt na het sluiten van de overeenkomst een web-link naar de Voorwaarden Amsterdam Airport Schiphol, ter controle dat de Reiziger op de hoogte is van die voorwaarden. De reiziger ontvangt direct na landing de instructies met betrekking tot het meetingpoint. De reiziger met of zonder gezelschap kunnen te maken krijgen met vertraging, veroorzaakt door de wachtrij bij de security of de bagage-afhandeling. ClubTaxi wordt nooit eigenaar van deze problemen. Reiziger en de chauffeur kunnen los van de overeenkomst die met ClubTaxi bestaat afspraken maken. De chauffeur kan met een voorstel komen, op basis van de informatie die Schiphol Nederland BV verstrekt. De reiziger kan met een voorstel komen, op basis van de aangetroffen situatie op Amsterdam Airport Schiphol. Het advies aan de reiziger is om de chauffeur direct van bijzonderheden op de hoogte te stellen. Communicatie vergroot de mogelijkheden (van vervanging, van ofwel de chauffeur, ofwel de overeenkomst) en de kans op een prettige ervaring, ondanks de problemen door derden veroorzaakt.
ClubTaxi
Waregemstraat 18
1066TL  Amsterdam
© 2016-2023
Terug naar de inhoud