Taxi Amsterdam Schiphol - Taxi Amsterdam Amstelveen
Ga naar de inhoud
+3120-2040400
Direct Prijsopgaaf - Vaste Prijzen - 24/7 Support
Prijslijst Taxi Amsterdam Schiphol Per Stadsdeel

Taxi Tarief Op Basis van Sedan vanaf Stadsdeel Centrum ca. 33 EuroNieuw West ca. 22 EuroWest ca. 26 EuroNoord ca. 38 EuroOost ca. 34 EuroZuid ca. 25 EuroZuidoost ca. 35 Euro

Taxi Amsterdam Schiphol
BESCHRIJVING TAXI SERVICE

Taxi Amsterdam Schiphol

Met de taxi vanaf Amsterdam naar Schiphol Amsterdam Airport. Een vakantie of een zakelijke reis via luchthaven Schiphol Amsterdam Airport is ClubTaxi net zo goed toevertrouwd. Reserveer een Sedan Station of Taxibusje en u vertrekt op tijd.

BESCHRIJVING TAXI SERVICE

Taxi Schiphol Amsterdam

Uw reis kan natuurlijk ook vanaf Schiphol beginnen. In geval van vertrek vanaf Amsterdam Airport ontvangt u direct na landing een tekstbericht. Aan de hand van de dan actuele informatie zullen de instructies u naar uw taxi begeleiden. De taxi staat klaar voor het vervolg van de reis.

Taxirit Amsterdam Schiphol als enkel of retour.

Vanaf Amsterdam kunt u bij ons terecht voor een enkeltje of een retour. Als ook vanaf Schiphol Amsterdam Airport naar Amsterdam.

Een taxi tarief Amsterdam Schiphol opvragen is simpel.
De goede taxi reserveren duurt slechts een paar minuten. En u weet bovendien van te voren wat de taxirit gaat kosten. Voor elke rit heeft ClubTaxi een vaste ritprijs. En afspraak is afspraak.


Dag en nacht service vanaf Amsterdam Airport.
Voor een reservering van een taxi vanaf Schiphol naar Amsterdam of elke andere Nederlandse bestemming bent u ook last minute bij ClubTaxi op het goede adres. Handig als u onverwacht midden in de nacht aankomt en toch zonder vervoer zit. ClubTaxi is op steenworp afstand van Schiphol gevestigd. Daarmee is 24/7 een taxi voor vertrek vanaf Schiphol te organiseren. En voor de prijs maakt het niet uit. Zolang of zodra er een taxi beschikbaar is reist u voor het op dat moment gangbare tarief.
 
Een Taxibusje van ClubTaxi is geschikt voor personenvervoer met maximaal 7 passagiers. Ook met een Taxibusje van XL formaat is het oppassen dat de bagage op een veilige manier mee kan. Dat de bagage meekan is natuurlijk ook belangrijk als u op basis van een Sedan of Station reist. Heeft u daarover twijfel lees dan eerst over bagage. Komt u er niet uit neem dan contact met ons op.


Heeft u bijzondere bagage als een of meerdere golfsets, een kinderwagen of rollator dan geeft u dat bij de reservering aan. Net als een huisdier. Reist de hond met een eigen kennel dienen zowel de hond als de kennel te worden opgegeven. Is er sprake van een huisdier met kennel dan selecteert u bij de aanvraag de box voor huisdier en de box voor bijzondere bagage. Verder plaatst u een opmerking om beide te beschrijven.

 
Een kinderzitje of boosterzitje (zitverhoger) is zonder extra kosten beschikbaar, mits aangegeven bij de reservering.
Terug naar de inhoud