Ga naar de inhoud
+3120-2040400
Direct Prijsopgaaf - Vaste Prijzen - 24/7 Support
Actie Prijzen

Met de hieronder vermelde ritprijzen is geen rekening gehouden met toepassing van een eventuele Kortingscode of Vaste Klantenkorting. Stelt de calculator een hogere ritprijs dan hieronder afgebeeld voor, neem dan contact met ons op. Of laat de ritprijs corrigeren bij het behandelen van uw reserveringsaanvraag.

Op zoek naar een Taxi deal, maar niet op de route Amstelveen van en naar Eindhoven Airport?
Sorry, this Page is not in English

You may want to read the translation of the general information published within the menu of this site.

Taxi Amstelveen Naar Eindhoven Airport


Met een vast tarief van 135 Euro staat u vanuit Amstelveen met de taxi en 4 passagiers in Eindhoven Airport. Met een Taxibusje voor maximaal 7 passagiers reist u voor het tarief van een sedan elders met een surplus van 15 Euro. Een retourboeking is natuurlijk ook mogelijk. Afspraak is afspraak bij elke rit en daar hoort op tijd vertrekken en aankomen bij. En bij vertrek vanuit Eindhoven Airport helpt de lokale kennis van de chauffeur uit de regio met het op tijd aankomen.

Met ClubTaxi bent u verzekerd van een comfortabele rit. Comfortabel is in elk geval met een vertrouwd gezicht achter het stuur in een schone en ruime auto. Een ClubTaxi zit gewoon goed. De kleine extra's als flesjes water of een kinderzitje zijn zonder extra kosten.  

TIP voor gebruik Bestelformulier

Maak optimaal gebruik van de autocomplete-funtie van het bestelformulier en begin met het huisnummer, dan straat- en dan de plaatsnaam. Als u dan de bestemming ziet en selecteert, dan kunt u gelijk door naar de volgende box van het bestelformulier.


Taxi Eindhoven Airport Naar Amstelveen


De taxi naar Amstelveen vanuit Eindhoven Airport is met een reservering goed geregeld.

Met een vast tarief van circa 135 Euro staat u met maximaal 4 passagiers vanuit Eindhoven Airport in Amstelveen. Met maximaal 7 passagiers met een Taxi Bus bedraagt de ritprijs 150 Euro. Bij vertrek na 23.00 kan er een nachttoeslag van toepassing zijn van 10%.

Ook op de terugweg met de taxi naar Eindhoven Airport vanuit Amstelveen? Neem contact op, mogelijk kunnen we een aanbieding doen voor een retour op deze bestemming.


Terug naar de inhoud