Ga naar de inhoud
+3120-2040400
Direct Prijsopgaaf - Vaste Prijzen - 24/7 Support
Actie Prijzen

Met de hieronder vermelde ritprijzen is geen rekening gehouden met toepassing van een eventuele Kortingscode of Vaste Klantenkorting. Stelt de calculator een hogere ritprijs dan hieronder afgebeeld voor, neem dan contact met ons op. Of laat de ritprijs corrigeren bij het behandelen van uw reserveringsaanvraag.

Op zoek naar het beste taxi tarief, maar niet op de route Amsterdam van en naar Rotterdam Airport?
COVID-19
COVID-19 en rijden met ClubTaxi: Met de huidige Richtlijn kunnen we alleen nog ritten uitvoeren in een minibusje, met maximaal 2 passagiers. U krijgt zonder extra kosten een mondkapje van uw chauffeur. Alleen het gebruik van de achterbank is toegestaan. De aanbevelingen van het RIVM worden in acht genomen.

Taxi Amsterdam Naar Rotterdam Airport


Met een vast tarief van circa 95 Euro staat u vanuit Amsterdam met de taxi en 4 passagiers bij de Vertrekhal van Rotterdam Airport. Met een Taxibusje voor maximaal 7 passagiers reist u voor het tarief van een sedan elders met een surplus van 10 Euro. Een retourboeking is natuurlijk ook mogelijk. Afspraak is afspraak bij elke rit, en daar hoort op tijd vertrekken en aankomen bij. En bij vertrek vanuit Rotterdam The Hague Airport helpt de lokale kennis van de chauffeur uit Amsterdam in combinatie met de trambaanontheffing met het op tijd aankomen.


Ter indicatie van de precieze tariefstelling de voorbeelden met een 4 persoons taxi:

  • vanuit Slotervaart 85 Euro
  • vanuit Noord 100 Euro
  • vanuit ArenA Boulevard 90 Euro
  • vanuit Ijburg 95 Euro
  • vanuit Leidseplein 95 Euro

Met ClubTaxi bent u verzekerd van een comfortabele rit. Comfortabel is in elk geval met een vertrouwd gezicht achter het stuur in een schone en ruime auto. Een ClubTaxi zit gewoon goed.

De kleine extra's als flesjes water of een kinderzitje zijn zonder extra kosten.  

U Zoekt Een Gewone Taxi?
ClubTaxi is Specialist in 'Gewone Taxi's'. Gewoon is: Dag en Nacht Service Afspraak is Afspraak ✅ Vast Tarief ✅ Online Prepaid Of in Taxi Betalen ✅ Met Kaart Of Contant ✅ Bewaken Reisplan Op Tijd Vertrekken ✅ Vlot & Veilig Op Weg ✅ Ruimte Voor Passagier & Bagage ✅ Water & Snoepje

Ook niet Ongewoon op Aanvraag: 220V 🆓 Kinderzitje of Booster 🆓

TIP voor gebruik Bestelformulier

Maak optimaal gebruik van de autocomplete-funtie van het bestelformulier en begin met het huisnummer, dan straat- en dan de plaatsnaam. Als u dan de eerste keer uw bestemming afgebeeld ziet, vervolgens selecteert, dan kunt u gelijk door naar de volgende box van het bestelformulier.


ClubTaxi Nodig Vanuit Uitgaansgebied?
Reserveren Zonder Exact Adres. Beschik Over Berichtenservice Als WhatsApp, Een Reservering Met Bevestiging Waarin Uw Ritinfo Incluis 06-Chauffeur Staat & Verder Geen Zorg.

Met Behulp Van Een GoogleMap En GPS Gaat U De Taxi Vinden. Nog Nooit Gedaan? Geen zorg, Dat Leggen We Dan Uit.

Taxi Rotterdam Airport Naar Amsterdam


De taxi naar Amsterdam vanuit Rotterdam The Hague Airport is met een reservering goed geregeld, ook als retourtje.

Met een vast tarief van circa 95 Euro staat u met maximaal 4 passagiers vanuit Rotterdam Airport in Amsterdam. Met een Taxi Bus geschikt voor maximaal 7 passagiers bedraagt de ritprijs circa 105 Euro.


Ter indicatie van de precieze tariefstelling de voorbeelden met een 4 persoons taxi:

  • naar Slotervaart 85 Euro
  • naar Noord 100 Euro
  • naar ArenA Boulevard 90 Euro
  • naar Ijburg 95 Euro
  • naar Leidseplein 95 Euro

Ook op de terugweg met de taxi naar Rotterdam Airport vanuit Amsterdam? Neem contact op, mogelijk kunnen we een aanbieding doen voor een retour op deze bestemming.


Dal-Urenkorting Maximaal 10% 08.00AM-22.00PM.
Wanneer 1e Contact Bij Vertrek Naar Rotterdam Airport?
Op Initiatief Chauffeur In Elk Geval 10 Minuten Voor Het Afgesproken Tijdstip.

Als Het Vanwege Verkeer Nodig Is Eerder.
Terug naar de inhoud