Ga naar de inhoud
+3120-2040400
Direct Prijsopgaaf - Vaste Prijzen - 24/7 Support
Actie Prijzen

Met de hieronder vermelde ritprijzen is geen rekening gehouden met toepassing van 10% Korting Voor Oudere Jongeren vanaf 65 Jaar. Stelt de calculator een hogere ritprijs dan hieronder afgebeeld voor, neem dan contact met ons op. Of laat de ritprijs corrigeren bij het behandelen van uw reserveringsaanvraag.

Op zoek naar het beste taxi tarief, maar niet op de route Diemen van en naar Schiphol?
VEILIGHEID
Veilig rijden met ClubTaxi: Met de huidige RVIM Richtlijn is het gebruik van een mondkapje in de taxi verplicht, bij twee of meer passagiers. Beschikt u niet zelf over een mondkapje, dan is deze verkrijgbaar bij de chauffeur tegen een maximale vergoeding van 1 Euro per stuk. Kiest u voor het dragen van een mondkapje, dan zal de chauffeur die keuze volgen.

Taxi Diemen Naar Luchthaven Schiphol


Met een vast tarief van maximaal 30 Euro staat u vanuit Diemen met de taxi en maximaal 6 passagiers bij de Vertrekhal van Luchthaven Schiphol. Een retourboeking is natuurlijk ook mogelijk. Afspraak is afspraak bij elke rit en daar hoort op tijd vertrekken en aankomen bij. En bij vertrek vanuit Diemen helpt de lokale kennis van de chauffeur met het op tijd aankomen.

Met ClubTaxi bent u verzekerd van een comfortabele rit. Comfortabel is in elk geval met een vertrouwd gezicht achter het stuur in een schone en ruime auto. Een ClubTaxi zit gewoon goed. De kleine extra's als flesjes water of een kinderzitje zijn zonder extra kosten.  

ClubTaxi Nodig Vanaf Schiphol?
U Beschikt Over Een Berichtenservice Als WhatsApp, Een Reservering Met Bevestiging Waarin Uw Ritinfo Incluis 06-Chauffeur Staat & Verder Geen Zorg.
TIP voor gebruik Bestelformulier

Maak optimaal gebruik van de autocomplete-funtie van het bestelformulier en begin met het huisnummer, dan straat- en dan de plaatsnaam. Als u dan de eerste keer uw bestemming afgebeeld ziet, vervolgens selecteert, dan kunt u gelijk door naar de volgende box van het bestelformulier.


Taxi Luchthaven Schiphol Naar Diemen


De taxi naar Diemen vanaf Luchthaven Schiphol is met een reservering goed geregeld.

Met een vast tarief van 30 Euro staat u met maximaal 6 passagiers vanaf Luchthaven Schiphol in Diemen.

Ook op de heenweg met de taxi naar Luchthaven Schiphol vanuit Diemen? Neem contact op, mogelijk kunnen we een aanbieding doen voor een retour op deze bestemming.


10% Korting Voor Reizigers 65+
Betaal niet on-line, korting wordt in taxi verrekend.
U Reserveert Vanaf Schiphol. En Dan?
ClubTaxi Neemt Contact Op.

Wanneer Eerste Whatsapp Contact?
Na Boeking & Direct Na Landing.
Terug naar de inhoud