Ga naar de inhoud
+3120-2040400
Direct Prijsopgaaf - Vaste Prijzen - 24/7 Support
Actie Prijzen

Met de hieronder vermelde ritprijzen is geen rekening gehouden met toepassing van een eventuele Kortingscode of Vaste Klantenkorting. Stelt de calculator een hogere ritprijs dan hieronder afgebeeld voor, neem dan contact met ons op. Of laat de ritprijs corrigeren bij het behandelen van uw reserveringsaanvraag.

Op zoek naar een Taxi deal, maar niet op de route Amsterdam van en naar Almere?
Sorry, this Page is not in English

You may want to read the translation of the general information published within the menu of this site.

Taxi & Taxibusje van Amsterdam naar Almere


Met de Taxi of een Taxibusje naar Almere vanuit Amsterdam is met ClubTaxi goed geregeld. Een taxirit overdag of midden in de nacht, het is ClubTaxi net zo goed toevertrouwd. Reserveer een Sedan Station of Taxibusje en uw taxirit vertrekt in elk geval op tijd. En weet u al dat u de rit naar Almere op een dag of in de nacht nodig heeft, maar weet u niet het exacte tijdstip van vertrek? Overleg dan even met de operator.

De met het webformulier uitgerekende ritprijs is een vast taxi tarief. U kunt er voor kiezen om online te betalen, bijvoorbeeld met Ideal of Credit Card. Het is geen probleem als u in de taxi wilt betalen. Betalen in de taxi aan de chauffeur kan ook met Credit Card, met PIN of contant geld.

Een Taxibusje van ClubTaxi is geschikt voor personenvervoer met maximaal 7 passagiers. Ook met een Taxibusje van XL formaat is het oppassen dat de bagage op een veilige manier mee kan. Dat de bagage mee kan is natuurlijk ook belangrijk als u op basis van een Sedan of Station reist. Heeft u daarover twijfel lees dan eerst over bagage. Komt u er niet uit neem dan contact met ons op.


Heeft u bijzondere bagage als een of meerdere golfsets, een kinderwagen of rollator dan geeft u dat bij de reservering aan. Net als een huisdier. Reist de hond met een eigen kennel dienen zowel de hond als de kennel te worden opgegeven. Is er sprake van een huisdier met kennel dan selecteert u bij de aanvraag de box voor huisdier en de box voor bijzondere bagage. Verder plaatst u een opmerking om beide te beschrijven.

Een kinderzitje of boosterzitje (zitverhoger) is zonder extra kosten beschikbaar, mits aangegeven bij de reservering.

2 Taxi's Nodig, Of Toch 1?
Reserveren, Met Of Zonder Variabele Vertrektijd, Kan Bij ClubTaxi Alleen Als U Weet Met Hoeveel Personen U Reist.

ClubTaxi Is In Tijd Op Afspraak Flexibel. Neem Daarvoor SVP Contact Op.

ClubTaxi Nodig Vanuit Uitgaansgebied?
Reserveren Zonder Exact Adres. Beschik Over Berichtenservice Als WhatsApp, Een Reservering Met Bevestiging Waarin Uw Ritinfo Incluis 06-Chauffeur Staat & Verder Geen Zorg.

Met Behulp Van Een Landkaartje En GPS Gaat U De Taxi Vinden. Nog Nooit Gedaan? Neem Dan SVP Contact Op.
TIP voor gebruik Bestelformulier

Maak optimaal gebruik van de autocomplete-funtie van het bestelformulier en begin met het huisnummer, dan straat- en dan de plaatsnaam. Als u dan de bestemming ziet en selecteert, dan kunt u gelijk door naar de volgende box van het bestelformulier.


Wanneer 1e Contact Voor Vertrek?
Op Initiatief Chauffeur In Elk Geval Minuten Voor Het Afgesproken Tijdstip.

Reageren Op Ontvangen Tekstberichten Kan De Chauffeur Vaak Niet Direct. Het Verzoek Is Om Dan Niet Te Bellen Maar Een Reactie Tijd Te Gunnen Als Dat Kan.
Terug naar de inhoud