Ga naar de inhoud
+3120-2040400
Direct Prijsopgaaf - Vaste Prijzen - 24/7 Support
Actie Prijzen

Met de hieronder vermelde ritprijzen is geen rekening gehouden met toepassing van een eventuele Kortingscode of Vaste Klantenkorting. Stelt de calculator een hogere ritprijs dan hieronder afgebeeld voor, neem dan contact met ons op. Of laat de ritprijs corrigeren bij het behandelen van uw reserveringsaanvraag.

Op zoek naar een Taxi deal, maar niet op route Amsterdam - Zeist?

Taxi Amsterdam Naar Zeist


Met een vast tarief van 70 Euro staat u vanuit Amsterdam met de taxi en 4 passagiers in Zeist. Met een Taxibusje voor maximaal 7 passagiers reist u voor het tarief van een sedan elders met een surplus van 15 Euro. Een retourboeking is natuurlijk ook mogelijk. Afspraak is afspraak bij elke rit en daar hoort op tijd vertrekken en aankomen bij. En bij vertrek vanuit Zeist helpt de lokale kennis van de chauffeur uit Amsterdam in combinatie met de trambaanontheffing met het op tijd aankomen.

Met ClubTaxi bent u verzekerd van een comfortabele rit. Comfortabel is in elk geval met een vertrouwd gezicht achter het stuur in een schone en ruime auto. Een ClubTaxi zit gewoon goed. De kleine extra's als flesjes water of een kinderzitje zijn zonder extra kosten.  

TIP voor gebruik Bestelformulier

Maak optimaal gebruik van de autocomplete-funtie van het bestelformulier en begin met het huisnummer, dan straat- en dan de plaatsnaam. Als u dan de bestemming ziet en selecteert, dan kunt u gelijk door naar de volgende box van het bestelformulier.

Taxi Zeist Naar Amsterdam


De taxi naar Amsterdam vanuit Zeist is met een reservering goed geregeld.

Met een vast tarief van 70 Euro staat u met maximaal 4 passagiers vanuit Zeist in Amsterdam. Met een Taxi Bus geschikt voor maximaal 7 passagiers bedraagt de ritprijs 85 Euro.

Ook op de terugweg met de taxi naar Zeist vanuit Amsterdam? Neem contact op, mogelijk kunnen we een aanbieding doen voor een retour op deze bestemming.


Terug naar de inhoud