Ga naar de inhoud
+3120-2040400
Direct Prijsopgaaf - Vaste Prijzen - 24/7 Support
VEILIGHEID
Veilig rijden met ClubTaxi: Met de huidige RVIM Richtlijn is het gebruik van een mondkapje in de taxi verplicht. Beschikt u niet zelf over een mondkapje, dan is deze verkrijgbaar bij de chauffeur tegen een maximale vergoeding van 1 Euro per stuk. Ook een gezondheidscheck is verplicht. Voor vertrek verklaart een passagier over diens gezondheid. Heeft u gezondheidsklachten die van belang kunnen zijn voor anderen, vertel het gerust. Wij zullen u niet weigeren, maar zullen rekening houden met de informatie die u verstrekt ter bescherming van anderen.

VEILIGHEID
Veilig rijden met ClubTaxi: Met de huidige RVIM Richtlijn is het gebruik van een mondkapje in de taxi verplicht, bij twee of meer passagiers. Beschikt u niet zelf over een mondkapje, dan is deze verkrijgbaar bij de chauffeur tegen een maximale vergoeding van 1 Euro per stuk. Kiest u voor het dragen van een mondkapje, dan zal de chauffeur die keuze volgen.

Taxi Amsterdam Naar Velsen Zuid


Met een vast tarief van circa 40 Euro staat u vanuit Amsterdam met de taxi en 6 passagiers in Velsen Zuid. Een retourboeking is natuurlijk ook mogelijk. Afspraak is afspraak bij elke rit, en daar hoort op tijd vertrekken en aankomen bij. En bij vertrek vanuit Velsen-Zuid helpt de lokale kennis van de chauffeur uit Amsterdam in combinatie met de trambaanontheffing met het op tijd aankomen.

Ter indicatie van de precieze tariefstelling de voorbeelden:

 • vanaf Station Sloterdijk 35 Euro
 • vanuit Amsterdam Noord 45 Euro
 • vanaf Station Bijlmer ArenA 50 Euro
 • vanaf Station Zuid WTC 45 Euro
 • vanaf Amsterdam Centraal Station 40 Euro

 • Met ClubTaxi bent u verzekerd van een comfortabele rit. Comfortabel is in elk geval met een vertrouwd gezicht achter het stuur in een schone en ruime auto. Een ClubTaxi zit gewoon goed.

  De kleine extra's als flesjes water of een kinderzitje zijn zonder extra kosten.  

  U Zoekt Een Gewone Taxi?
  ClubTaxi is Specialist in 'Gewone Taxi's'. Gewoon is: Dag en Nacht Service Afspraak is Afspraak ✅ Vast Tarief ✅ Online Prepaid Of in Taxi Betalen ✅ Met Kaart Of Contant ✅ Bewaken Reisplan Op Tijd Vertrekken ✅ Vlot & Veilig Op Weg ✅ Ruimte Voor Passagier & Bagage ✅ Water & Snoepje

  Ook niet Ongewoon op Aanvraag: 220V 🆓 Kinderzitje of Booster 🆓

  TIP voor gebruik Bestelformulier

  Maak optimaal gebruik van de autocomplete-funtie van het bestelformulier en begin met het huisnummer, dan straat- en dan de plaatsnaam. Als u dan de eerste keer uw bestemming afgebeeld ziet, vervolgens selecteert, dan kunt u gelijk door naar de volgende box van het bestelformulier.


  ClubTaxi Nodig Vanuit Uitgaansgebied?
  Reserveren Zonder Exact Adres. Beschik Over Berichtenservice Als WhatsApp, Een Reservering Met Bevestiging Waarin Uw Ritinfo Incluis 06-Chauffeur Staat & Verder Geen Zorg.

  Met Behulp Van Een GoogleMap En GPS Gaat U De Taxi Vinden. Nog Nooit Gedaan? Geen zorg, Dat Leggen We Dan Uit.

  Taxi Velsen Zuid Naar Amsterdam


  De taxi naar Amsterdam vanuit Velsen Zuid is met een reservering goed geregeld.

  Met een vast tarief van circa 40 Euro staat u met maximaal 6 passagiers vanuit Velsen Zuid in Amsterdam.

  Ter indicatie van de precieze tariefstelling de voorbeelden:

 • naar Station Sloterdijk 35 Euro
 • naar Amsterdam Noord 45 Euro
 • naar Station Bijlmer ArenA 50 Euro
 • naar Station Zuid WTC 45 Euro
 • naar Amsterdam Centraal Station 40 Euro

 • Ook op de terugweg met de taxi naar Velsen Zuid vanuit Amsterdam? Neem contact op, mogelijk kunnen we een aanbieding doen voor een retour op deze bestemming.


  10% Korting Voor Oudere Jongeren Vanaf 65 Jaar, En Voor Ritten naar en van Medisch Centrum.
  Wanneer 1e Contact Voor Vertrek?
  Op Initiatief Chauffeur In Elk Geval Minuten Voor Het Afgesproken Tijdstip.

  Reageren Op Ontvangen Tekstberichten Kan De Chauffeur Vaak Niet Direct. Het Verzoek Is Om Dan Niet Te Bellen Maar Een Reactie Tijd Te Gunnen Als Dat Kan.
  Terug naar de inhoud