Ga naar de inhoud
+3120-2040400
Direct Prijsopgaaf - Vaste Prijzen - 24/7 Support
Actie Prijzen

Met de hieronder vermelde ritprijzen is geen rekening gehouden met toepassing van een eventuele Kortingscode of Vaste Klantenkorting. Stelt de calculator een hogere ritprijs dan hieronder afgebeeld voor, neem dan contact met ons op. Of laat de ritprijs corrigeren bij het behandelen van uw reserveringsaanvraag.

Op zoek naar het beste taxi tarief, maar niet op de route Edam van en naar Schiphol?
Sorry, this Page is not in English

You may want to read the translation of the general information published within the menu of this site.

Taxi Edam Naar Luchthaven Schiphol


Met een vast tarief van 54 Euro staat u vanuit Edam met de taxi en 4 passagiers bij de Vertrekhal van Luchthaven Schiphol. Met een Taxibusje voor maximaal 7 passagiers reist u voor het tarief van een sedan elders met een surplus van 6 Euro. Een retourboeking is natuurlijk ook mogelijk. Afspraak is afspraak bij elke rit en daar hoort op tijd vertrekken en aankomen bij. En bij vertrek vanuit Edam helpt de lokale kennis van de chauffeur met het op tijd aankomen.

Met ClubTaxi bent u verzekerd van een comfortabele rit. Comfortabel is in elk geval met een vertrouwd gezicht achter het stuur in een schone en ruime auto. Een ClubTaxi zit gewoon goed. De kleine extra's als flesjes water of een kinderzitje zijn zonder extra kosten.  

ClubTaxi Nodig Vanaf Schiphol?
Beschik Over Berichtenservice Als WhatsApp, Een Reservering Met Bevestiging Waarin Uw Ritinfo Incluis 06-Chauffeur Staat & Verder Geen Zorg.
TIP voor gebruik Bestelformulier

Maak optimaal gebruik van de autocomplete-funtie van het bestelformulier en begin met het huisnummer, dan straat- en dan de plaatsnaam. Als u dan de bestemming ziet en selecteert, dan kunt u gelijk door naar de volgende box van het bestelformulier.


Taxi Luchthaven Schiphol Naar Edam


De taxi naar Edam vanuit Luchthaven Schiphol is met een reservering goed geregeld.

Met een vast tarief van 54 Euro staat u met maximaal 4 passagiers vanuit Luchthaven Schiphol in Edam. Voor maximaal 7 passagiers met een Taxi Bus bedraagt het vaste tarief 60 Euro.

Ook op de heenweg met de taxi naar Luchthaven Schiphol vanuit Edam? Neem contact op, mogelijk kunnen we een aanbieding doen voor een retour op deze bestemming.


Bovenvermelde prijzen exclusief eventuele dal-urenkorting.

U Reserveert Vanaf Schiphol. En Dan?
ClubTaxi Neemt Contact Op.

Wanneer Eerste Whatsapp Contact?
Na Boeking & Direct Na Landing.
Terug naar de inhoud