Ga naar de inhoud
+3120-2040400
Direct Prijsopgaaf - Vaste Prijzen - 24/7 Support
Actie Prijzen

Met de hieronder vermelde ritprijzen is geen rekening gehouden met toepassing van een eventuele Kortingscode of Vaste Klantenkorting. Stelt de calculator een hogere ritprijs dan hieronder afgebeeld voor, neem dan contact met ons op. Of laat de ritprijs corrigeren bij het behandelen van uw reserveringsaanvraag.

Op zoek naar het beste taxi tarief, maar niet op de route Apeldoorn van en naar Schiphol?
COVID-19
COVID-19 en rijden met ClubTaxi: Met de huidige Richtlijn kunnen we alleen nog ritten uitvoeren in een taxibusje, met maximaal 3 passagiers uit één huishouden. Een oplossing voor singles is er ook, een sedan uitgerust met plexiglas scherm tussen bestuurder en de achterbank (ook aanwezig in taxibusje). U krijgt zonder extra kosten een mondkapje van uw chauffeur. Alleen het gebruik van de achterbank is toegestaan. De aanbevelingen van het RIVM worden in acht genomen.

Taxi Apeldoorn Naar Luchthaven Schiphol


Met een vast tarief van 135 Euro staat u vanuit Apeldoorn met de taxi en 4 passagiers bij de Vertrekhal van Luchthaven Schiphol. Met een Taxibusje voor maximaal 7 passagiers reist u voor het tarief van een sedan elders met een surplus van 15 Euro. Een retourboeking is natuurlijk ook mogelijk. Afspraak is afspraak bij elke rit en daar hoort op tijd vertrekken en aankomen bij. En bij vertrek vanuit Apeldoorn helpt de lokale kennis van de chauffeur met het op tijd aankomen.

Met ClubTaxi bent u verzekerd van een comfortabele rit. Comfortabel is in elk geval met een vertrouwd gezicht achter het stuur in een schone en ruime auto. Een ClubTaxi zit gewoon goed. De kleine extra's als flesjes water of een kinderzitje zijn zonder extra kosten.  

ClubTaxi Nodig Vanaf Schiphol?
U Beschikt Over Een Berichtenservice Als WhatsApp, Een Reservering Met Bevestiging Waarin Uw Ritinfo Incluis 06-Chauffeur Staat & Verder Geen Zorg.
TIP voor gebruik Bestelformulier

Maak optimaal gebruik van de autocomplete-funtie van het bestelformulier en begin met het huisnummer, dan straat- en dan de plaatsnaam. Als u dan de eerste keer uw bestemming afgebeeld ziet, vervolgens selecteert, dan kunt u gelijk door naar de volgende box van het bestelformulier.


Taxi Luchthaven Schiphol Naar Apeldoorn


De taxi naar Apeldoorn vanuit Luchthaven Schiphol is met een reservering goed geregeld.

Met een vast tarief van 135 Euro staat u met maximaal 4 passagiers vanuit Luchthaven Schiphol in Apeldoorn. Voor maximaal 7 passagiers met een Taxi Bus bedraagt het vaste tarief 150 Euro.

Ook op de heenweg met de taxi naar Luchthaven Schiphol vanuit Apeldoorn? Neem contact op, mogelijk kunnen we een aanbieding doen voor een retour op deze bestemming.


Dal-Urenkorting Maximaal 10% 08.00AM-22.00PM.
U Reserveert Vanaf Schiphol. En Dan?
ClubTaxi Neemt Contact Op.

Wanneer Eerste Whatsapp Contact?
Na Boeking & Direct Na Landing.
Terug naar de inhoud