Ga naar de inhoud
+3120-2040400
Direct Prijsopgaaf - Vaste Prijzen - 24/7 Support
Actie Prijzen

Met de hieronder vermelde ritprijzen is geen rekening gehouden met toepassing van 10% Korting Voor Oudere Jongeren vanaf 65 Jaar, en voor Ritten naar, en vanaf een Medisch Centrum. Betaal niet on-line, de korting wordt met u in de taxi verrekend. U kunt pinnen, en met contant betalen. Stelt de calculator een hogere ritprijs dan hieronder afgebeeld voor, neem dan contact met ons op. Of laat de ritprijs corrigeren bij het behandelen van uw reserveringsaanvraag.

Op zoek naar een Taxi deal, maar niet op de route Amsterdam van en naar Nijmegen?
VEILIGHEID
Veilig rijden met ClubTaxi: Met de huidige RVIM Richtlijn is het gebruik van een mondkapje in de taxi verplicht, bij twee of meer passagiers. Beschikt u niet zelf over een mondkapje, dan is deze verkrijgbaar bij de chauffeur tegen een maximale vergoeding van 1 Euro per stuk. Kiest u voor het dragen van een mondkapje, dan zal de chauffeur die keuze volgen.

Taxi Amsterdam Naar Nijmegen


Met een vast tarief van circa 150 Euro staat u vanuit Amsterdam met de taxi en 6 passagiers in Nijmegen. Een retourboeking is natuurlijk ook mogelijk. Afspraak is afspraak bij elke rit en daar hoort op tijd vertrekken en aankomen bij. En bij vertrek vanuit Nijmegen helpt de lokale kennis van de chauffeur uit Amsterdam in combinatie met de trambaanontheffing met het op tijd aankomen.

Ter indicatie van de precieze tariefstelling de voorbeelden:

 • vanuit Station Sloterdijk 150 Euro
 • vanuit Amsterdam Noord 150 Euro
 • vanuit Station Bijlmer ArenA 140 Euro
 • vanuit Station Zuid WTC 145 Euro
 • vanuit Amsterdam Centraal Station 150 Euro

 • Met ClubTaxi bent u verzekerd van een comfortabele rit. Comfortabel is in elk geval met een vertrouwd gezicht achter het stuur in een schone en ruime auto. Een ClubTaxi zit gewoon goed. De kleine extra's als flesjes water of een kinderzitje zijn zonder extra kosten.  

  U Zoekt Een Gewone Taxi?
  ClubTaxi is Specialist in 'Gewone Taxi's'. Gewoon is: Dag en Nacht Service Afspraak is Afspraak ✅ Vast Tarief ✅ Online Prepaid Of in Taxi Betalen ✅ Met Kaart Of Contant ✅ Bewaken Reisplan Op Tijd Vertrekken ✅ Vlot & Veilig Op Weg ✅ Ruimte Voor Passagier & Bagage ✅ Water & Snoepje

  Ook niet Ongewoon op Aanvraag: 220V 🆓 Kinderzitje of Booster 🆓

  TIP voor gebruik Bestelformulier

  Maak optimaal gebruik van de autocomplete-funtie van het bestelformulier en begin met het huisnummer, dan straat- en dan de plaatsnaam. Als u dan de eerste keer uw bestemming afgebeeld ziet, vervolgens selecteert, dan kunt u gelijk door naar de volgende box van het bestelformulier.


  ClubTaxi Nodig Vanuit Uitgaansgebied?
  Reserveren Zonder Exact Adres. Beschik Over Berichtenservice Als WhatsApp, Een Reservering Met Bevestiging Waarin Uw Ritinfo Incluis 06-Chauffeur Staat & Verder Geen Zorg.

  Met Behulp Van Een GoogleMap En GPS Gaat U De Taxi Vinden. Nog Nooit Gedaan? Geen zorg, Dat Leggen We Dan Uit.

  Taxi Nijmegen Naar Amsterdam


  De taxi naar Amsterdam vanuit Nijmegen is met een reservering goed geregeld.

  Met een vast tarief van circa 150 Euro staat u met maximaal 6 passagiers vanuit Nijmegen in Amsterdam.

  Ter indicatie van de precieze tariefstelling de voorbeelden:

 • naar Station Sloterdijk 150 Euro
 • naar Amsterdam Noord 150 Euro
 • naar Station Bijlmer ArenA 140 Euro
 • naar Station Zuid WTC 145 Euro
 • naar Amsterdam Centraal Station 150 Euro

 • Ook op de terugweg met de taxi naar Nijmegen vanuit Amsterdam? Neem contact op, mogelijk kunnen we een aanbieding doen voor een retour op deze bestemming.


  10% Korting Voor 65+ Reizigers & Zittend Zorgvervoer
  Korting niet cumulatief. Voorwaarde Voor Zittend Zorgvervoer; Zelfstandig In- en Uitstappen.
  Wanneer 1e Contact Voor Vertrek?
  Op Initiatief Chauffeur In Elk Geval Minuten Voor Het Afgesproken Tijdstip.

  Reageren Op Ontvangen Tekstberichten Kan De Chauffeur Vaak Niet Direct. Het Verzoek Is Om Dan Niet Te Bellen Maar Een Reactie Tijd Te Gunnen Als Dat Kan.
  Terug naar de inhoud