Ga naar de inhoud
+3120-2040400
Direct Prijsopgaaf - Vaste Prijzen - 24/7 Support
Actie Prijzen

Met de hieronder vermelde ritprijzen is geen rekening gehouden met toepassing van een eventuele Kortingscode of Vaste Klantenkorting. Stelt de calculator een hogere ritprijs dan hieronder afgebeeld voor, neem dan contact met ons op. Of laat de ritprijs corrigeren bij het behandelen van uw reserveringsaanvraag.

Op zoek naar een Taxi deal, maar niet op de route Amsterdam van en naar Diemen?
Sorry, this Page is not in English

You may want to read the translation of the general information published within the menu of this site.

Taxi Amsterdam Naar Diemen


Met een vast (minimum) tarief van 25 Euro staat u vanaf het Leidseplein in Amsterdam met de taxi en 4 passagiers in Diemen. Met een Taxibusje voor maximaal 7 passagiers reist u voor het tarief van een sedan elders met een surplus van 5 Euro. Een retourboeking is natuurlijk ook mogelijk. Afspraak is afspraak bij elke rit en daar hoort op tijd vertrekken en aankomen bij. En bij vertrek vanaf Diemen helpt de lokale kennis van de chauffeur uit Amsterdam in combinatie met de trambaanontheffing met het op tijd aankomen.

Met ClubTaxi bent u verzekerd van een comfortabele rit. Comfortabel is in elk geval met een vertrouwd gezicht achter het stuur in een schone en ruime auto. Een ClubTaxi zit gewoon goed. De kleine extra's als flesjes water of een kinderzitje zijn zonder extra kosten.  

TIP voor gebruik Bestelformulier

Maak optimaal gebruik van de autocomplete-funtie van het bestelformulier en begin met het huisnummer, dan straat- en dan de plaatsnaam. Als u dan de bestemming ziet en selecteert, dan kunt u gelijk door naar de volgende box van het bestelformulier.


Taxi Diemen Naar Amsterdam


De taxi naar het Leidseplein in Amsterdam vanuit Diemen is met een reservering goed geregeld.

Met een vast (minimum) tarief van 25 Euro staat u met maximaal 4 passagiers vanuit Diemen in Amsterdam. Met een Taxi Bus geschikt voor maximaal 7 passagiers bedraagt de ritprijs 25 Euro of met een 5 Euro surplus.

Ook op de terugweg met de taxi naar Diemen vanuit Amsterdam? Neem contact op, mogelijk kunnen we een aanbieding doen voor een retour op deze bestemming.


Terug naar de inhoud