Taxi en Taxibusje Amsterdam Arnhem - ClubTaxi Amsterdam
Ga naar de inhoud
+3120-2040400
Direct Prijsopgaaf - Vaste Prijzen - 24/7 Support
Actie Prijzen

Met de hieronder vermelde ritprijzen is rekening gehouden met toepassing van de tot en met 30 juni 2019 geldige Kortingscode 1010. Stelt de calculator een hogere ritprijs voor neem dan contact met ons op. Of laat het corrigeren bij het behandelen van uw reserveringsaanvraag.

Op zoek naar een Taxi deal, maar niet voor Zeewolde?

Taxi Amsterdam Arnhem


Met een vast tarief van 135 Euro staat u vanaf Amsterdam met de taxi in Arnhem. Met een Taxibusje voor maximaal 7 passagiers reist u voor het tarief van een sedan elders met een surplus van 20 Euro. Een retourboeking is natuurlijk ook mogelijk.

Afspraak is afspraak bij elke rit en daar hoort op tijd vertrekken en aankomen bij.

En bij vertrek vanaf Arnhem helpt de lokale kennis van de chauffeur uit Amsterdam in combinatie met de trambaanontheffing met het op tijd aankomen.

Met ClubTaxi bent u verzekerd van een comfortabele rit. Comfortabel is in elk geval met een vertrouwd gezicht achter het stuur in een schone en ruime auto. Een ClubTaxi zit gewoon goed.

De kleine extra's als flesjes water of een kinderzitje zijn zonder extra kosten.  

Taxi Gelredome naar Amsterdam


De taxi naar Amsterdam vanaf de Gelredome is met een reservering goed geregeld.

Met een vast tarief van 140 Euro staat u met maximaal 4 passagiers vanaf de Gelredome weer in Amsterdam of de omgeving. Voor maximaal 7 passagiers met een Taxi Bus bedraagt het vaste tarief 160 Euro. Bij vertrek na 23.00 kan er een nachttoeslag van toepassing zijn van 10%.

Ook op de heenweg met de taxi naar de Gelredome vanaf Amsterdam? Neem contact op, mogelijk kunnen we een feestelijke aanbieding doen voor deze bestemming.

Schipholtaxi naar Arnhem


U kunt ClubTaxi ook als Schipholtaxi met een vast tarief van 135 Euro van Amsterdam Airport Schiphol naar Arnhem reserveren.

Met de pick-up service van ClubTaxi hoeft u niet te wachten bij vertrek vanaf Amsterdam Airport Schiphol. De actuele gegevens over uw vlucht zijn de basis van de ritplanning. Natuurlijk is er ook een ClubTaxi voor de rit Arnhem naar Amsterdam Airport Schiphol. Voor vertrek vanaf Arnhem is het wel noodzakelijk dat u minimaal 3 uur van te voren reserveert. ClubTaxi is in Amsterdam gevestigd.

Taxi Amsterdam ArenA Arnhem


Met de taxi naar huis na een voetbalwedstrijd of concert vanaf Amsterdam ArenA of Ziggo Dome. Met een vast tarief van 125 Euro staat u met maximaal 4 passagiers vanaf nu de Johan Cruijff ArenA weer in Arnhem. Voor maximaal 7 passagiers is het tarief met een Taxibusje 145 Euro. Bij vertrek na 23.00 kan er een nachttoeslag van toepassing zijn van 10%.


Op Taxi Tour Met ClubTaxi

Voor het uitgaan of afspraak nog tijd voor een uitstapje, heeft u de hele dag de tijd? Overweeg dan eens een dag samen te stellen met behulp van een betrouwbare vervoersdienst. Bijvoorbeeld: neem een overtocht met de veerdienst van Volendam naar Marken. Om dan vanaf Marken met de taxi weer opgepikt te worden.


Inspiratie nodig? Kijk op de webstek van de stadsfotograaf van Amsterdam Thomas Schlijper. Bekijk beelden van plekken in en rond Amsterdam. Over de Gouden Eeuw Toen en Nu.

Terug naar de inhoud