Taxi Alkmaar Schiphol - ClubTaxi
+3120-2040400
Direct Prijsopgaaf - Vaste Prijzen - 24/7 Support
+3120-2040400
Direct Prijsopgaaf - Vaste Prijzen - 24/7 Support
+3120-2040400
Direct Prijsopgaaf - Vaste Prijzen - 24/7 Support
+3120-2040400
Direct Prijsopgaaf - Vaste Prijzen - 24/7 Support
+3120-2040400
+3120-2040400
+3120-2040400
+3120-2040400
Ga naar de inhoud
NL | EN
Airport Transfer Schiphol Met De Taxi
ClubTaxi biedt vaste en voordelige tarieven voor een taxi transfer van en naar Amsterdam Schiphol Airport. Een aanvraag indienen is simpel en snel gedaan. U kunt online betalen en prepaid reizen, op verzoek ontvangt u een betaal-link. In andere gevallen betaalt de passagier met kaart of contant in de taxi. Stelt de calculator een hogere ritprijs voor dan hieronder afgebeeld, neem dan contact met ons op.

Prijs Taxi Alkmaar Naar Amsterdam Airport Schiphol


Reserveer met een vaste prijs van 75 Euro de taxi van Alkmaar naar Amsterdam Airport Schiphol. Maximaal 7 passagiers. Toeslag 5 Euro Per Persoon Voor De 5e tot en met de 7e Passagier.

Afspraak is afspraak bij elke rit en daar hoort op tijd vertrekken en aankomen bij. En bij vertrek vanuit Alkmaar helpt de lokale kennis van de chauffeur met het op tijd aankomen. Met ClubTaxi bent u verzekerd van een comfortabele rit. Comfortabel is in elk geval met een vertrouwd gezicht achter het stuur in een schone en ruime taxi.

Een retourboeking is welkom.


ClubTaxi Amsterdam Gratis AnnulerenPriv√© TaxiReserveer Nu!

TIP:
Maak optimaal gebruik van de autocomplete-funtie van het bestelformulier, begin met het huisnummer, dan straat- en dan de plaatsnaam. Als u dan de eerste keer uw bestemming afgebeeld ziet, vervolgens selecteert, dan kunt u gelijk door naar de volgende box van het bestelformulier.

Taxi Amsterdam Airport Schiphol Naar Alkmaar


Reserveer met een vaste prijs van 85 Euro de taxi van Amsterdam Airport Schiphol naar Alkmaar. Maximaal 7 passagiers. Toeslag 5 Euro Per Persoon Voor De 5e tot en met de 7e Passagier.


Afspraak is afspraak bij elke rit. Reizigers en ClubTaxi hebben niet alles in eigen hand. Aan de overeenkomst om reizigers vanaf Amsterdam Airport Schiphol te vervoeren kunnen, afhankelijk van de actualiteit rond Amsterdam Airport Schiphol, aanvullende afspraken verbonden worden. Die actualiteit betreft dan problemen met security en bagageafhandeling.

De reiziger kan ook kiezen niet te reserveren, en na ontvangst van de bagage ClubTaxi bellen met de vraag of er een taxi op afroep beschikbaar is. En is er een taxi op afroep beschikbaar, dan is het lagere tarief van 75 Euro van toepassing.

Hoe voorkomt de Reiziger dat Voorwaarden Amsterdam Airport Schiphol worden toegepast?
De opdrachtgever ontvangt na het sluiten van de overeenkomst een web-link naar de Voorwaarden Amsterdam Airport Schiphol, ter controle dat de Reiziger op de hoogte is van die voorwaarden. De reiziger ontvangt direct na landing de instructies met betrekking tot het meetingpoint. De reiziger met of zonder gezelschap kunnen te maken krijgen met vertraging, veroorzaakt door de wachtrij bij de security of de bagage-afhandeling. ClubTaxi wordt nooit eigenaar van deze problemen. Reiziger en de chauffeur kunnen los van de overeenkomst die met ClubTaxi bestaat afspraken maken. De chauffeur kan met een voorstel komen, op basis van de informatie die Schiphol Nederland BV verstrekt. De reiziger kan met een voorstel komen, op basis van de aangetroffen situatie op Amsterdam Airport Schiphol. Het advies aan de reiziger is om de chauffeur direct van bijzonderheden op de hoogte te stellen. Communicatie vergroot de mogelijkheden (van vervanging, van ofwel de chauffeur, ofwel de overeenkomst) en de kans op een prettige ervaring, ondanks de problemen door derden veroorzaakt.
ClubTaxi
© 2016-2023
Terug naar de inhoud