Pagina Niet Gevonden Op ClubTaxi - ClubTaxi
+3120-2040400
Direct Prijsopgaaf - Vaste Prijzen - 24/7 Support
+3120-2040400
Direct Prijsopgaaf - Vaste Prijzen - 24/7 Support
+3120-2040400
Direct Prijsopgaaf - Vaste Prijzen - 24/7 Support
+3120-2040400
Direct Prijsopgaaf - Vaste Prijzen - 24/7 Support
+3120-2040400
+3120-2040400
+3120-2040400
+3120-2040400
Ga naar de inhoud
NL | EN
ClubTaxi vervoert met Sedan voor maximaal 4 passagiers
ClubTaxi vervoert met Vito

Taxi Amsterdam Is ClubTaxi

Goed werk, en welkom bij ClubTaxi! Een Taxi of Taxibus nodig in of rond Amsterdam? ClubTaxi is de beste Taxiservice uit Amsterdam in het geval u een 'gewone' Taxi of Taxibus nodig hebt. Voor iedereen die 24/7 met een goede taxirit van en naar de regio Amsterdam wil gaan. Een Taxiservice waar een taxi ruim, veilig en schoon is. De chauffeurs kennen de weg, die zijn vriendelijk en behulpzaam. Een Taxibus is op het moment geschikt voor vervoer van maximaal 6 passagiers.

ClubTaxi gaat nog even door met het aanbieden van een Taxibus voor de prijs van een Sedan. Dan kunt u ook als u alleen reist kiezen voor een Taxibus, en maximaal afstand houden. In elke Taxi en Taxibus is een veiligheidsscherm tussen de chauffeur en passagierruimte aanwezig.
U Zoekt Een Gewone Taxi?
ClubTaxi is Specialist in 'Gewone Taxi's'. Gewoon is: Dag en Nacht Service Afspraak is Afspraak ✅ Vast Tarief ✅ Online Prepaid Of in Taxi Betalen ✅ Met Kaart Of Contant ✅ Bewaken Reisplan Op Tijd Vertrekken ✅ Vlot & Veilig Op Weg ✅ Ruimte Voor Passagier & Bagage ✅ Water & Snoepje

Ook niet Ongewoon op Aanvraag: 220V 🆓 Kinderzitje of Booster 🆓
Veiligheid
Veilig rijden met ClubTaxi: Met de huidige RVIM Richtlijn is het gebruik van een mondkapje in de taxi verplicht, bij twee of meer passagiers. Beschikt u niet zelf over een mondkapje, dan is deze verkrijgbaar bij de chauffeur tegen een maximale vergoeding van 1 Euro per stuk. Kiest u voor het dragen van een mondkapje, dan zal de chauffeur die keuze volgen.


De Ritprijs Berekenen & Bevestiging Taxi Rit
Alle met de prijscalculator afgegeven ritprijzen zijn op basis van de taxi naar keuze voor een vast tarief voor elke taxirit. Afspraak is afspraak, en daar horen op tijd vertrekken en zeker ook op tijd aankomen bij. In geval drukte op de weg dit verlangt is er voor het geplande vertrek contact.

Een rit met ClubTaxi begint of eindigt in de regio van Amsterdam. Vanuit dat werkgebied bedient ClubTaxi elke plek in Nederland. U reist in een comfortabele auto met een vertrouwd gezicht. Een ClubTaxi zit gewoon goed. Er is keuze uit twee verschillende soorten taxi's (Sedan en Taxibus). U betaalt met kaart of contant in de taxi, of u reist naar keuze prepaid. Online betalen is niet verplicht, en kan ook met Ideal. ClubTaxi is beter met service. Kinderzitje en zitverhogers zijn zonder extra kosten beschikbaar. De kleine extra's zijn standaard.

Met een ritbevestiging ontvangt u naast de gegevens van de toegewezen taxi, ook de gegevens van de chauffeur. Zo nodig ontvangt u een update van uw ticket, bijvoorbeeld in het geval van de inzet van een andere taxi en of chauffeur.

Geen verassingen, van ClubTaxi zien u namelijk graag terug voor nog een fijne rit!

Reizen Met Een Huisdier?
ClubTaxi
Waregemstraat 18
1066TL  Amsterdam
© 2016-2023
Terug naar de inhoud