Taxi Steden En Vliegvelden - Taxi Amsterdam ClubTaxi
Ga naar de inhoud
+3120-2040400
Direct Prijsopgaaf - Vaste Prijzen - 24/7 Support
UK vlag als link naar ClubTaxi.com
ClubTaxi Stedendeals
Veel bestemmingen (ook in Belgie en Duitsland) zijn opgenomen als zone in de vaste-prijzen-module van ClubTaxi. Des te langer de afstand, des te lager de kilometerprijs. Betaal in de taxi met kaart of contant, of reis prepaid. Bel ons voor binnen 15 minuten een taxi voor de deur. Bellen met uw smartphone is simpel, tik op het telefoonnummer bovenaan elke pagina.

Uw Taxi-Man gaat altijd goed gekleed op pad, past zich wat dat betreft ook per gelegenheid aan. Wilt u zeker zijn van pak en stropdas geeft u dat bij de reservering aan.

Op Weg Naar Het Vliegveld
Dan vertrekt u met ClubTaxi op het afgesproken tijdstip. En om te voorkomen dat u in een file bij de tunnels voor Schiphol strandt mijden wij de A4 indien nodig. De 'extra' kilometers zijn in de aangeboden ritprijs begrepen, de 'extra' reistijd bedraagt daarmee maximaal 10 minuten.

Afhalen Vanaf Het Vliegveld
En natuurlijk kunt u ook een taxi vanaf het vliegveld reserveren (al dan niet als retour). Er kan dan wel om een gedeeltelijke vooruitbetaling gevraagd worden. Direct na landing neemt uw Taxi-Man contact met u op, u ontvangt een tekstbericht bij voorkeur via whatsapp met 'bulletproof' instructies richting meetingpoint. Het is raadzaam om met een volle telefoonbatterij de vlucht te beginnen, eventueel een reserve telefoonnummer als opmerking bij uw reservering door te geven. Raakt uw vlucht vertraagd verschuift het afgesproken tijdstip van vertrek. Geen extra kosten voor wachttijden etc.

Na landing tijd nodig voor bijvoorbeeld een boodschap of een sigaretje roken? Geen probleem, mits vooraf gemeld. Melden kan met het bestelformulier, en anders tot vlak voor vertrek van uw vlucht (dus niet vlak voor het met ClubTaxi afgesproken tijdstip).  

Kernbegrip binnen de dienstverlening van ClubTaxi is het afgesproken tijdstip van vertrek.

Praktisch & Zakelijk
Terug naar de inhoud