Taxi Festival En Concert - Taxi Amsterdam ClubTaxi
Ga naar de inhoud
+3120-2040400
Direct Prijsopgaaf - Vaste Prijzen - 24/7 Support
UK vlag als link naar ClubTaxi.com
Met ClubTaxi Naar Festival En Concert
Festival- en concertlocaties (ook in Belgie en Duitsland) zijn opgenomen als zone in de vaste-prijzen-module van ClubTaxi. Des te langer de afstand, des te lager de kilometerprijs. Betaal in de taxi met kaart of contant, of reis prepaid. Bellen met uw smartphone is simpel, tik op het telefoonnummer bovenaan elke pagina. Chatten is vaak handiger. Gebruik de chat als die beschikbaar is, als er veel kabaal is of juist als het stil moet blijven.

  • Meerdere afhaallocaties op de heenweg? Neem contact met ons op via chat (wanneer beschikbaar) of contactformulier, dat lossen we prijsvriendelijk op. Voor de planning is melding van extra stops ten tijde van de reservering wel noodzakelijk, zeker op de heenweg.
  • De ClubTaxi play-list is up to date, als opwarmertje of als after helemaal goed maar nooit helemaal af. Suggesties om van de rit wat leuks te maken blijven welkom, het is jouw 'feestje'.
  • Flesjes water zijn in de taxi aanwezig, zonder extra kosten.
  • Heen en terug met dezelfde ClubTaxi met dezelfde Taxi-Man, ook bij een meerdaags festival. Voor een goede afhaalservice in de drukte van een uitloop is herkenning van de goede taxi een voordeel.
  • Helaas, fietsen kunnen niet mee...
Meer Zien Van Amsterdam
Toch in de buurt en zin in een extra uitstapje?
  • Alle excursies worden aangeboden exclusief tickets, snacks en maaltijden.
  • Tijdens de reis is gebotteld water in de taxi beschikbaar zonder extra kosten.
  • Na ontvangst van uw reservering wordt u mogelijk gevraagd om 10% vooraf te betalen. In dat geval ontvangt u een betalingslink.
  • Neem indien mogelijk uw voucher mee. U hoeft de voucher niet af te drukken, u kunt de voucher op het scherm van uw apparaat laten zien. Of anders: noteer de reserveringsreferentie om aan de Taxi Man te tonen voordat de reis begint.
Hoe Het Ooit Was En Nu Is
Voel vrij om een rit samen te stellen. Een dag die bijvoorbeeld begint met een trip naar de windmolens op de Zaanse Schans, en dan 'hoe het ooit was in Edam en Volendam'? Of een hele dag, misschien met een veerboot een overtocht maken van Volendam naar Marken, en dan daar weer met de taxi op laten pikken is ook geen probleem.

ClubTaxi biedt u voor dagtripjes een comfortabele taxi aan tegen 45 euro per uur (maximaal 3 passagiers, 55 euro maximaal 6 passagiers, beide inclusief kilometers).

Inspiratie nodig? Kijk op de webstek van de stadsfotograaf van Amsterdam: Thomas Schlijper. Beelden van plekken in en rond Amsterdam, van de Gouden Eeuw Toen & Nu.

Bel naar +31202040400, of laat hier uw bericht achter.
Terug naar de inhoud