Ga naar de inhoud
+3120-2040400
Direct Prijsopgaaf - Vaste Prijzen - 24/7 Support

Taxi & Taxibusje van Amsterdam naar Velsen


Met de Taxi of een Taxibusje naar Velsen vanuit Amsterdam is met ClubTaxi goed geregeld. Een taxirit overdag of midden in de nacht, het is ClubTaxi net zo goed toevertrouwd. Reserveer een Sedan Station of Taxibusje en uw taxirit vertrekt in elk geval op tijd. En weet u al dat u de rit naar Velsen op een dag nodig heeft, maar weet u niet het exacte tijdstip van vertrek? Overleg dan even met de operator.

De met het webformulier uitgerekende ritprijs is een vast taxi tarief. U kunt er voor kiezen om online te betalen, bijvoorbeeld met Ideal of Credit Card. Het is geen probleem als u in de taxi wilt betalen. Betalen in de taxi aan de chauffeur kan ook met Credit Card, met PIN of contant geld.

Een Taxibusje van ClubTaxi is geschikt voor personenvervoer met maximaal 7 passagiers. Ook met een Taxibusje van XL formaat is het oppassen dat de bagage op een veilige manier mee kan. Dat de bagage mee kan is natuurlijk ook belangrijk als u op basis van een Sedan of Station reist. Heeft u daarover twijfel lees dan eerst over bagage. Komt u er niet uit neem dan contact met ons op.


Heeft u bijzondere bagage als een of meerdere golfsets, een kinderwagen of rollator dan geeft u dat bij de reservering aan. Net als een huisdier. Reist de hond met een eigen kennel dienen zowel de hond als de kennel te worden opgegeven. Is er sprake van een huisdier met kennel dan selecteert u bij de aanvraag de box voor huisdier en de box voor bijzondere bagage. Verder plaatst u een opmerking om beide te beschrijven.

Een kinderzitje of boosterzitje (zitverhoger) is zonder extra kosten beschikbaar, mits aangegeven bij de reservering.

24/7  Taxi & Taxibusje vanuit Velsen naar Amsterdam.


Voor een reservering van een taxi vanuit Velsen bent u bij ClubTaxi ook op het goede adres, mits u op tijd een reservering plaatst. ClubTaxi is in Amsterdam gevestigd. En voor de prijs maakt het niet uit. Zolang of zodra er een taxi beschikbaar is reist u voor het op dat moment gangbare tarief, ook vanuit Haarlemmermeer.
Terug naar de inhoud