Ga naar de inhoud
+3120-2040400
Direct Prijsopgaaf - Vaste Prijzen - 24/7 Support
Actie Prijzen

Met de hieronder vermelde ritprijzen is geen rekening gehouden met toepassing van een eventuele Kortingscode of Vaste Klantenkorting. Stelt de calculator een hogere ritprijs dan hieronder afgebeeld voor, neem dan contact met ons op. Of laat de ritprijs corrigeren bij het behandelen van uw reserveringsaanvraag.

Op zoek naar een Taxi deal, maar niet op route Amsterdam - Spijkenisse?

Taxi Amsterdam Naar Spijkenisse


Met een vast tarief van 125 Euro staat u vanuit Amsterdam met de taxi en 4 passagiers in Spijkenisse. Met een Taxibusje voor maximaal 7 passagiers reist u voor het tarief van een sedan elders met een surplus van 15 Euro. Een retourboeking is natuurlijk ook mogelijk. Afspraak is afspraak bij elke rit, en daar hoort op tijd vertrekken en aankomen bij. En bij vertrek vanuit Spijkenisse helpt de lokale kennis van de chauffeur uit Amsterdam in combinatie met de trambaanontheffing met het op tijd aankomen.

Met ClubTaxi bent u verzekerd van een comfortabele rit. Comfortabel is in elk geval met een vertrouwd gezicht achter het stuur in een schone en ruime auto. Een ClubTaxi zit gewoon goed.

De kleine extra's als flesjes water of een kinderzitje zijn zonder extra kosten.  

TIP voor gebruik Bestelformulier

Maak optimaal gebruik van de autocomplete-funtie van het bestelformulier en begin met het huisnummer, dan straat- en dan de plaatsnaam. Als u dan de bestemming ziet en selecteert, dan kunt u gelijk door naar de volgende box van het bestelformulier.

Taxi Spijkenisse Naar Amsterdam


De taxi naar Amsterdam vanuit Spijkenisse is met een reservering goed geregeld.

Met een vast tarief van 125 Euro staat u met maximaal 4 passagiers vanuit Spijkenisse in Amsterdam. Met een Taxi Bus geschikt voor maximaal 7 passagiers bedraagt de ritprijs 140 Euro.

Ook op de terugweg met de taxi naar Spijkenisse vanuit Amsterdam? Neem contact op, mogelijk kunnen we een aanbieding doen voor een retour op deze bestemming.


Op Taxi Tour Met ClubTaxi

Voor het uitgaan of afspraak nog wat tijd over voor een uitstapje, of heeft u de hele dag de tijd? Overweeg dan eens een dag samen te stellen met behulp van een betrouwbare vervoersdienst die de dag niet verpesten zal. Bijvoorbeeld: neem de overtocht van Volendam naar Marken. Om dan vanaf Marken met de taxi opgepikt te worden en de dag te vervolgen.


Inspiratie nodig? Kijk op de webstek van de stadsfotograaf van Amsterdam Thomas Schlijper. Bekijk beelden van plekken in en rond Amsterdam. Over reizen langs de Gouden Eeuw van Toen en langs die van Nu.

Terug naar de inhoud