Taxi Amstelveen - Taxi Amsterdam ClubTaxi

Taxi Amstelveen - Taxi Amsterdam ClubTaxi

Ga naar de inhoud
ClubTaxi In Amstelveen
Goed werk, welkom bij ClubTaxi! De webstek voor het regelen van degelijk en klantgericht taxivervoer van en naar de regio Amsterdam - Schiphol. Bij ClubTaxi een Taxi of Taxi-Busje reserveren betekent reizen tegen een vast tarief voor elke rit. Met een klein team en vooral vaste klanten werken wij van twee kanten aan haalbaar en betaalbaar. Er is keuze uit 3 verschillende soorten taxi's (Sedan, Station en Mini-bus). U betaalt met kaart/contant in de taxi, of u reist naar keuze prepaid (online betalen is dus optioneel, ook met Ideal). ClubTaxi is beter met service, ook bij Airport Transfers vanaf 20 Euro.

Geen surprises, de kleine extra's zijn standaard. Bereken de ritprijs met reistijd, bestel online als u vaker een taxi nodig heeft. U ontvangt bij de eerste aanvraag een ID en PIN. De ritprijzen zijn vanaf dan niet alleen fixed, maar ook persoonlijk en op postcode fijngesneden. Bij iedere ritbevestiging ontvangt u gegevens van de Taxi en TaxiMan.

Van ClubTaxi zien u namelijk graag terug voor weer een fijne rit!
ClubTaxi Logo
24/7
ClubTaxi vervoert met Sedan voor maximaal 4 passagiers
SEDAN
ClubTaxi vervoert met Stationwagon voor meer bagage
STATION
ClubTaxi vervoert met Vito
MINI-BUS
Aanbiedingen
Van de calculator afwijkende (prijs-)voorstellen zijn maximaal 2 uur geldig, tenzij anders is afgesproken. Verlenging van de bedenktijd is lang niet altijd mogelijk.


Hoe langer de afstand, des te lager de kilometerprijs.
Nieuw In 2019
  • Het verlaagd BTW tarief wijzigt van 6% naar 9%.
  • De behoefte aan (soort van) service verschilt dag en nacht, en de duur van ritten verschilt dag en nacht. ClubTaxi hanteert met ingang van 2019 een hoger dagtarief (in vergelijk met het nachttarief). Resultaat is een toeslag tussen 06.00AM en 19.00PM van maximaal 10%.

Chat Policy
Geen prijsopgaaf via de chat, gebruik daarvoor de calculator s.v.p. Geen prompte reactie? Laat telefoonnummer achter, of bel +3120 2040400.
Privacy & AVG
Om reden van het beschermen van uw privacy worden persoonsgegevens maximaal na 6 maanden inactiviteit uit de centrale database van ClubTaxi verwijderd.


Heeft u het voorbije jaar met ClubTaxi een rit gereden, en werd uw account verwijderd? Dan kunt u zich als vaste klant melden in de chat (wanneer beschikbaar), of anders per contactformulier of telefoon om uw klantenkorting in ontvangst te nemen.
Over Bagage (Luggage)
Request Modus
ClubTaxi bestaat uit een vast team Taxi-mannen. Op drukke tijden kunt u een ritaanvraag indienen met nog steeds een goede kans op succes. U kunt ter voorkoming van binnen die tijden alleen niet vooruit betalen. De centralist neemt na ontvangst van uw ritaanvraag (zonder prijsopgaaf) zo snel als mogelijk contact met u op voor het maken van een (prijs-)afspraak.

Beschikbaarheid heeft geen invloed op de ritprijs.
Boeken & Prijsbewaking
Terug naar de inhoud