>

Taxi Regio Amstelveen Schiphol - ClubTaxi

Ga naar de inhoud
+3120-2040400
Binnen 15 Minuten Taxi Nodig? Bel Of Chat.
Met 15 Minuten Een Taxi Nodig?

Bel 020-2040400.


Vaker Een ClubTaxi Nodig?

De Taxi In Amstelveen
Goed werk, welkom bij ClubTaxi! De webstek voor het regelen van degelijk taxivervoer van en naar Amstelveen - Schiphol. Bij ClubTaxi een taxi reserveren betekent reizen tegen een vast tarief voor elke rit. Er is keuze uit drie verschillende soorten taxi's (Saloon, Estate, MPV/Minibus). U betaalt met kaart of contant in de taxi, of u kunt prepaid (laten) reizen (online betalen is optioneel met Stripe).

Geen surprises, de kleine extra's zijn standaard. Bereken zelf de prijs met de calculator, bestel online als u vaker een taxi nodig heeft. U ontvangt een klant ID en PIN, ritprijzen zijn vanaf dan niet alleen fixed, maar ook persoonlijk en op postcode gesneden. Taxi-Mannen verbonden aan ClubTaxi zien u namelijk graag terug voor weer een fijne rit!

Aanbiedingen
Van het online bestelformulier afwijkende prijsvoorstellen zijn maximaal 2 uur geldig, tenzij anders is afgesproken. Verlenging van de bedenktijd is lang niet altijd mogelijk.

Kernbegrip binnen de dienstverlening van ClubTaxi, en dus ook bij aanbiedingen, is het afgesproken tijdstip van vertrek.
SALOON
ESTATE
MPV
ClubTaxi: Zonder Gedoe Van A Naar B
ClubTaxi bestaat uit een groep Taxi Mannen uit de regio Amstelveen aan wie een avondje uit of een zakelijke relatie toe te vertrouwen is. Dag en nacht bereikbaar. Als specialist van de regio is ClubTaxi 24/7 in staat op het afgesproken tijdstip te laten vertrekken, met de afgesproken taxi. Taxi Mannen van ClubTaxi zijn in het bezit van de Amsterdamse ontheffing voor tram- en lijnbusbaan.

Voordat u instapt is er altijd overeenstemming over de ritprijs. En afspraak is afspraak mits er geen sprake is van niet vooraf gemelde wachttijden, tussenstopts etc. De afspraak met ClubTaxi betreft personenvervoer, niet die van een verhuisdienst etc. U begrijpt het redelijke.
Klantenkorting & AVG
Uw vaste klantenkorting (5%-10%) ontvangt u bij het boeken van ieder volgende rit bij ClubTaxi. Deze korting blijft online van toepassing bij een account waarmee de voorbije 6 maanden een rit werd geboekt, en verschijnt in de allerlaatste stap van de bestelprocedure. Dan kunt u zich als vaste klant melden in de chat, wanneer beschikbaar, of anders per mail of telefoon om uw korting in ontvangst te nemen.

Om reden van het beschermen van ook uw privacy worden persoonsgegevens na 6 maanden uit de database van ClubTaxi verwijderd.
Amstelveen - Schiphol v.a. €27,- Maximaal 4 Passagiers
Amstelveen - Eindhoven Airport Met Saloon Estate & MPV Voor €150,-
De Actie Voor Eindhoven Airport Is Dus 1 Ritprijs Voor Maximaal 7 Passagiers!

De Actie Voor Eindhoven Airport Is Dus 1 Ritprijs Voor Maximaal 7 Passagiers!

Nu Ook Online, MPV/Minibus Voor 7 Passagiers
7 Passagiers Voor De Prijs Van 6, Voor De Prijs Elders Van Een Sedan.
Terug naar de inhoud