Ga naar de inhoud
+3120-2040400
Direct Prijsopgaaf - Vaste Prijzen - 24/7 Support
Actie Prijzen

Met de hieronder vermelde ritprijzen is geen rekening gehouden met toepassing van een eventuele Kortingscode of Vaste Klantenkorting. Stelt de calculator een hogere ritprijs dan hieronder afgebeeld voor, neem dan contact met ons op. Of laat de ritprijs corrigeren bij het behandelen van uw reserveringsaanvraag.

Op zoek naar een Taxi deal, maar niet op route Amstelveen - Groningen?

Taxi Amstelveen Naar Groningen


Met een vast tarief van 225 Euro staat u vanuit Amstelveen en 4 passagiers met de taxi in Groningen. Met een Taxibusje voor maximaal 7 passagiers reist u voor het tarief van een sedan elders met een surplus van 20 Euro. Een retourboeking is natuurlijk ook mogelijk. Afspraak is afspraak bij elke rit en daar hoort op tijd vertrekken en aankomen bij. En bij vertrek vanuit Groningen helpt de lokale kennis van de chauffeur uit de regio met het op tijd aankomen.

Met ClubTaxi bent u verzekerd van een comfortabele rit. Comfortabel is in elk geval met een vertrouwd gezicht achter het stuur in een schone en ruime auto. Een ClubTaxi zit gewoon goed. De kleine extra's als flesjes water of een kinderzitje zijn zonder extra kosten.  

TIP voor gebruik Bestelformulier

Maak optimaal gebruik van de autocomplete-funtie van het bestelformulier en begin met het huisnummer, dan straat- en dan de plaatsnaam. Als u dan de bestemming ziet en selecteert, dan kunt u gelijk door naar de volgende box van het bestelformulier.

Taxi Groningen Naar Amstelveen


De taxi naar Amstelveen vanuit Groningen is met een reservering goed geregeld.

Met een vast tarief van circa 225 Euro staat u met maximaal 4 passagiers vanuit Groningen in Amstelveen. Met maximaal 7 passagiers met een Taxi Bus bedraagt de ritprijs 20 Euro. Bij vertrek na 23.00 kan er een nachttoeslag van toepassing zijn van 10%.

Ook op de terugweg met de taxi naar Groningen vanuit Amstelveen? Neem contact op, mogelijk kunnen we een aanbieding doen voor een retour op deze bestemming.


Op Taxi Tour Met ClubTaxi

Voor het uitgaan of afspraak nog wat tijd over voor een uitstapje, of heeft u de hele dag de tijd? Overweeg dan eens een dag samen te stellen met behulp van een betrouwbare vervoersdienst die de dag niet verpesten zal. Bijvoorbeeld: vertrek uit Amstelveen en neem de overtocht van Volendam naar Marken. Om dan vanaf Marken met de taxi opgepikt te worden en de dag te vervolgen.


Inspiratie nodig? Kijk op de webstek van stadsfotograaf Thomas Schlijper. Bekijk beelden van plekken in de regio. Alles over reizen langs de Gouden Eeuw van Toen en langs die van Nu.

Terug naar de inhoud