Stad Naar Stad Vanaf Amsterdam - ClubTaxi Amsterdam

Stad Naar Stad Vanaf Amsterdam - ClubTaxi Amsterdam

Ga naar de inhoud
+3120-2040400
Binnen 15 Minuten Taxi Nodig? Bel Of Chat.
ClubTaxi Stedendeals
Veel bestemmingen (ook in Belgie en Duitsland) zijn opgenomen als zone in de vaste-prijzen-module van ClubTaxi. Betaal in de taxi met kaart of contant, of reis prepaid (kies bij het bestellen 'pay later' als u in de taxi wilt betalen). Bel ons voor binnen 15 minuten een taxi voor de deur. Bellen met uw smartphone is simpel, tik op het telefoonnummer bovenaan elke pagina.

Heeft u behoefte aan net iets meer, schroom niet contact met ons op te nemen. Voor een 220V voorziening voor het laden van uw laptop, of een broodje zonder te stoppen voor onderweg. Waterflesjes en een snoepje zijn 'standaard' aanwezig.

Uw Taxi-Man gaat altijd goed gekleed op pad, past zich wat dat betreft ook per gelegenheid aan. Wilt u zeker zijn van pak en stropdas geeft u dat bij de reservering aan.
Lees meer over Airport Service
Damrak - Den Haag HS Maximaal 4 Passagiers 90,- Euro.
Amstelveen - Schiphol Prijs Taxibusje Van Sedan Elders
Amsterdam - Eindhoven Airport Maximaal 7 Personen 150,- Euro.
De Actie Voor Eindhoven Airport Is Dus 1 Ritprijs Voor Maximaal 7 Passagiers!

De Actie Voor Eindhoven Airport Is Dus 1 Ritprijs Voor Maximaal 7 Passagiers!

Request Modus
ClubTaxi bestaat uit een vaste eenheid Taxi-mannen. Op drukke tijden kunt u een ritaanvraag indienen met nog steeds een goede kans op succes. U kunt ter voorkoming van binnen die tijden alleen niet vooruit betalen. De centralist neemt na ontvangst van uw ritaanvraag (zonder prijsopgaaf) zo snel als mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. Beschikbaarheid heeft geen invloed op de ritprijs.
Leidseplein - Rotterdam Ahoy Maximaal 4 Passagiers 110,- Euro
Terug naar de inhoud