>

Afspraak Is Afspraak - Clubtaxi Amsterdam

Ga naar de inhoud
+3120-2040400
Binnen 15 Minuten Taxi Nodig? Bel Of Chat.
Amsterdam - Schiphol v.a. €25,- Maximaal 4 Passagiers
ClubTaxi: Zonder Gedoe Van A Naar B
ClubTaxi bestaat uit een groep Taxi Mannen uit de regio Amsterdam aan wie een avondje uit of een zakelijke relatie toe te vertrouwen is. Dag en nacht bereikbaar. Als specialist van de regio is ClubTaxi 24/7 in staat op het afgesproken tijdstip te laten vertrekken, met de afgesproken taxi. Ons GPS systeem organiseert bij 'per direct belwerk' de dichtstbijzijnde taxi, of de taxi naar keuze op een later moment. Taxi Mannen van ClubTaxi zijn in het bezit van de Amsterdamse ontheffing voor tram- en lijnbusbaan.

En voordat u instapt is er altijd overeenstemming over de ritprijs. En afspraak is afspraak mits er geen sprake is van niet vooraf gemelde wachttijden, tussenstopts etc. De afspraak met ClubTaxi betreft in hoofdzaak personenvervoer, niet een verhuisdienst. U begrijpt het redelijke.

Kernbegrip binnen de dienstverlening van ClubTaxi is het afgesproken tijdstip van vertrek. ClubTaxi is op tijd met de bedoeling om op tijd te vertrekken.
Ritprijzen Bestelformulier
ClubTaxi werkt met zone tarieven. Ritten (binnen een zone) hebben een minimum tarief van €15. Voor korte ritten kan 'op de meter' voordeliger zijn. Met een reservering is ClubTaxi aanwezig op het afgesproken tijdstip; ook bij korte ritten. Bij de ritprijscalculatie kan een dalurenkorting worden toegepast, en daarnaast zijn de prijscomponenten deels seizoen- en tijdgebonden.

Op De Meter Prijzen
Wilt u zo snel mogelijk/binnen 15 minuten een taxi voor de deur, dan gelden (in het geval niets kan worden afgesproken of korte rit) de volgende maximum tarieven:
- Starttarief: € 3,02 (Minibus € 6,13)
- Afstandstarief: € 2,22 (Minibus € 2,79)
- Tijdtarief: € 0,37 per minute (Minibus € 0,42)

Bij belwerk voor 'per direct een taxi' zal 'op de meter' worden gereden, als het te verwachten resultaat een lagere ritprijs dan €15 is.
Amsterdam - Eindhoven Airport Met Saloon Estate & MPV Voor €150,-
De Actie Voor Eindhoven Airport Is Dus 1 Ritprijs Voor Maximaal 6 Passagiers!

De Actie Voor Eindhoven Airport Is Dus 1 Ritprijs Voor Maximaal 6 Passagiers!

Maximaal 4 passagiers + 2 grote koffers
SALOON
Maximaal 4 passagiers + 4 grote koffers
ESTATE
Maximaal 6 passagiers + 6 grote koffers
MPV
Maximaal 8 passagiers + 8 grote koffers. Niet Online Bestelbaar
MINIBUS
Achtergelaten Voorwerpen
Na een rit wordt de ClubTaxi nagekeken op achtergelaten voorwerpen. Het kan zijn dat deze bij eerste inspectie niet worden aangetroffen. Daarom is het van belang dat in geval van verlies u zo spoedig mogelijk contact met ons opneemt, ook buiten kantooruren; voordat een ander er met uw bezit vandoor gaat.
Kinderen
Het is wettelijk geregeld dat kinderen in de taxi niet verplicht in een babyzitje vervoert worden. Maar u kunt bij ClubTaxi een kinderzitje reserveren. En ClubTaxi moet zich in ieder geval houden aan de regel dat voor iedere passagier er een volwaardige zitplaats beschikbaar is, ook voor een baby in een reiswieg.

Per 3 kinderen reist er 1 volwassene mee, de Taxi-Man niet meegerekend!
Blijf Verbonden
Alle online reserveringen worden bij ClubTaxi zonder automatisch proces verwerkt, een bevestiging is ook echt een bevestiging van een operator. En daarom, na het verzenden van het bestelformulier is het van belang de verbinding met het internet niet te verbreken. Wacht op ontvangst van een bevestiging, voordat u de (WiFi) verbinding verbreekt.

Online reserveringen worden binnen 5 minuten afgehandeld.
Terug naar de inhoud