Afspraak Is Afspraak Toegezegd - Taxi Amsterdam ClubTaxi

Afspraak Is Afspraak Toegezegd - Taxi Amsterdam ClubTaxi

Ga naar de inhoud
ClubTaxi: Zonder Gedoe Van A Naar B
ClubTaxi bestaat uit een vast team Taxi Mannen uit de regio Amsterdam aan wie een avondje uit, begin van een vakantie, of een zakelijke relatie toe te vertrouwen is. Dag en nacht bereikbaar. Als specialist van de regio is ClubTaxi 24/7 in staat op het afgesproken tijdstip te laten vertrekken, met de afgesproken taxi('s, uitsluitend voor kleine groepen). Taxi Mannen van ClubTaxi zijn in het bezit van de Amsterdamse ontheffing voor tram- en lijnbusbaan.

Voordat u instapt is er altijd overeenstemming over de ritprijs. En afspraak is afspraak mits er geen sprake is van niet vooraf gemelde wachttijden, tussenstopts etc. De afspraak met ClubTaxi betreft personenvervoer, niet die van een verhuisdienst etc.

U begrijpt het redelijke.
Kinderen Veilig Met Taxi
Het is wettelijk geregeld dat kinderen in de taxi niet verplicht in een babyzitje vervoert worden. Maar u kunt bij ClubTaxi een kinderzitje reserveren. ClubTaxi moet zich in ieder geval houden aan de regel dat voor iedere passagier er een volwaardige zitplaats beschikbaar is, ook voor een baby in een reiswieg.

Per 3 kinderen reist er 1 volwassene mee, de Taxi-Man niet meegerekend!

Huisdieren
Huisdieren zijn mits aangekondigd geen probleem, elk huisdier telt als een persoon bij het selecteren van de benodigde taxi.

Ritprijzen Bestelformulier
ClubTaxi werkt met zone tarieven. Ritten (binnen een zone) hebben een minimum tarief van 20 Euro. Voor korte ritten kan 'op de meter' voordeliger zijn. Des te langer de afstand, des te lager de kilometerprijs. Met een reservering is ClubTaxi aanwezig op het afgesproken tijdstip; ook bij korte ritten. Bij de ritprijscalculatie kan een dalurenkorting worden toegepast, en daarnaast zijn de prijscomponenten deels seizoen- en tijdgebonden.

Op De Meter Prijzen
Wilt u zo snel mogelijk/binnen 15 minuten een taxi voor de deur, dan gelden (in het geval niets kan worden afgesproken of korte rit) de volgende maximum tarieven:
- Starttarief: 3,02 Euro (Minibus 6,13 Euro)
- Afstandstarief: 2,22 Euro (Minibus 2,79 Euro)
- Tijdtarief: 0,37 Euro per minuut (Minibus 0,42 Euro)
Blijf Verbonden
Alle online aanvragen worden bij ClubTaxi zonder automatisch proces verwerkt, een bevestiging is ook echt een bevestiging van een operator. En daarom, na het verzenden van het bestelformulier is het van belang de verbinding met het internet niet te verbreken. Wacht op ontvangst van een bevestiging, voordat u de (WiFi) verbinding verbreekt. En controleer de boeking (altijd en nogmaals).

Online aanvragen worden binnen 5 minuten afgehandeld.
Achtergelaten Voorwerpen
Na een rit wordt de ClubTaxi nagekeken op achtergelaten voorwerpen. Het kan zijn dat deze bij eerste inspectie niet worden aangetroffen. Daarom is het van belang dat in geval van verlies u zo spoedig mogelijk contact met ons opneemt, ook buiten kantooruren; voordat een ander er met uw bezit vandoor gaat.
Amsterdam - Schiphol Prijs Mini-Bus Van Sedan Elders
Amsterdam - Eindhoven Airport 7 Personen 150,- Euro.
De Actie Voor Eindhoven Airport Is Dus 1 Ritprijs Voor Maximaal 7 Passagiers!
Request Modus
ClubTaxi bestaat uit een vast team Taxi-mannen. Op drukke tijden kunt u een ritaanvraag indienen met nog steeds een goede kans op succes. U kunt ter voorkoming van binnen die tijden alleen niet vooruit betalen. De centralist neemt na ontvangst van uw ritaanvraag (zonder prijsopgaaf) zo snel als mogelijk contact met u op voor het maken van een (prijs-)afspraak.
Leidseplein - Rotterdam Ahoy 4 Passagiers v.a. 105,- Euro
Terug naar de inhoud