Festival Taxi Vanaf Amsterdam - ClubTaxi Amsterdam

Festival Taxi Vanaf Amsterdam - ClubTaxi Amsterdam

Ga naar de inhoud
+3120-2040400
Binnen 15 Minuten Taxi Nodig? Bel Of Chat.
Als Opwarmer Naar Festival Met ClubTaxi Play List
Met ClubTaxi Naar Festival In Nederland Tegen Vast Tarief
Met ClubTaxi Naar Festival En Terug
Veel festivallocaties (ook in Belgie en Duitsland) zijn opgenomen als zone in de vaste-prijzen-module van ClubTaxi. Betaal in de taxi met kaart of contant, of reis prepaid (kies bij het bestellen 'pay later' als u in de taxi wilt betalen). Bellen met uw smartphone is simpel, tik op het telefoonnummer bovenaan elke pagina. Chatten is vaak handiger. Gebruik de chat als die beschikbaar is, als er veel kabaal is of juist als het stil moet blijven.

  • Plaats bij reservering s.v.p. opmerking 'Festival'.
  • Meerdere afhaallocaties? Neem contact met ons op via chat (wanneer beschikbaar) of contactformulier, dat lossen we prijsvriendelijk op.
  • De ClubTaxi play-list is up to date, als opwarmertje of als after helemaal goed maar nooit helemaal af. Suggesties om van de rit wat leuks te maken blijven welkom, het is jouw 'feestje'.
  • Flesjes water zijn in de taxi aanwezig, zonder extra kosten.
  • Heen en terug met dezelfde ClubTaxi met dezelfde Taxi-Man, ook bij een meerdaags festival. Voor een goede afhaalservice in de drukte van een uitloop is herkenning van de goede auto een voordeel.  • Helaas, fietsen kunnen niet mee...
Leidseplein - Rotterdam Ahoy Maximaal 4 Passagiers 110,- Euro
ClubTaxi Pendelt Van En Naar Amsterdamse & Diemerbos
Terug naar de inhoud