Festival Taxi Vanaf Amsterdam - Taxi Amsterdam ClubTaxi

Festival Taxi Vanaf Amsterdam - Taxi Amsterdam ClubTaxi

Ga naar de inhoud
Met ClubTaxi Naar Festival En Concert
Festival- en concertlocaties (ook in Belgie en Duitsland) zijn opgenomen als zone in de vaste-prijzen-module van ClubTaxi. Des te langer de afstand, des te lager de kilometerprijs. Betaal in de taxi met kaart of contant, of reis prepaid. Bellen met uw smartphone is simpel, tik op het telefoonnummer bovenaan elke pagina. Chatten is vaak handiger. Gebruik de chat als die beschikbaar is, als er veel kabaal is of juist als het stil moet blijven.

  • Meerdere afhaallocaties op de heenweg? Neem contact met ons op via chat (wanneer beschikbaar) of contactformulier, dat lossen we prijsvriendelijk op. Voor de planning is melding van extra stops ten tijde van de reservering noodzakelijk.
  • De ClubTaxi play-list is up to date, als opwarmertje of als after helemaal goed maar nooit helemaal af. Suggesties om van de rit wat leuks te maken blijven welkom, het is jouw 'feestje'.
  • Flesjes water zijn in de taxi aanwezig, zonder extra kosten.
  • Heen en terug met dezelfde ClubTaxi met dezelfde Taxi-Man, ook bij een meerdaags festival. Voor een goede afhaalservice in de drukte van een uitloop is herkenning van de goede auto een voordeel.
  • Helaas, fietsen kunnen niet mee...
Goed Geregeld
Als Opwarmer Naar Festival Met ClubTaxi Play List
Met ClubTaxi Naar Concert In Nederland Tegen Vast Tarief
Terug naar de inhoud