Festival En Concert - ClubTaxi Service
Ga naar de inhoud
+3120-2040400
Direct Prijsopgaaf - Vaste Prijzen - 24/7 Support
Met ClubTaxi Naar Festival En Concert
Met ClubTaxi naar festival of concert tegen vast tarief.
Taxi tarieven voor een taxi op locatie vanaf een festival of concert geregeld vallen vaak niet mee. Een taxi of taxibusje reserveren is dan zeker een goed idee. Al proberen organisaties van vooral grote festivals het zelf een taxi organiseren niet aan te moedigen. Festival- en concertlocaties zijn opgenomen in de vaste-prijzen-module van ClubTaxi. En, des te langer de afstand des te lager de kilometerprijs. Betaal in de taxi met kaart of contant, of reis prepaid. Bellen met uw smartphone is simpel, tik op het telefoonnummer bovenaan elke pagina.


De live Chat is bij het uitgaan vaak handiger dan bellen.
Gebruik de chat als die beschikbaar is, als er veel kabaal is of juist als het stil moet blijven.

  • Meerdere afhaallocaties op de heenweg? Taxi tarieven berekenen met meerdere stops is niet eenvoudig. Neem contact met ons op via chat (wanneer beschikbaar) of contactformulier, dat lossen we prijsvriendelijk op. Voor de planning is melding van extra stops ten tijde van de reservering noodzakelijk, en zeker op de heenweg.
  • De ClubTaxi play-list is up to date, als opwarmertje of als after helemaal goed maar nooit helemaal af. Suggesties om van de rit wat leuks te maken blijven welkom, het is jouw 'feestje'.
  • Flesjes water zijn in de taxi aanwezig, zonder extra kosten.
  • Heen en terug met dezelfde ClubTaxi met dezelfde taxi, ook bij een meerdaags festival. Voor een goede afhaalservice in de drukte van een uitloop is herkenning van de goede taxi een voordeel.
  • Helaas, fietsen kunnen niet mee...
Meer Zien Van Amsterdam
Toch in Amsterdam en zin in een extra uitstapje?
  • Alle taxi tours met ClubTaxi worden aangeboden exclusief tickets, snacks en maaltijden.
  • Tijdens de reis is gebotteld water in de taxi zonder extra kosten beschikbaar.
  • Neem indien mogelijk de gegevens van uw voucher mee. U hoeft de voucher niet af te drukken, u kunt de voucher op het scherm van uw apparaat laten zien. Of anders: noteer reserveringsreferentie om die aan de Taxi Man te tonen voordat de trip begint.


Hoe Het Ooit Was En Nu Is
Voel vrij om een taxi tour samen te stellen.
Een dag die begint met een trip naar de Zaanse Schans.
Vervolgens naar 'hoe het ooit was in Edam en Volendam' , en heeft u een hele dag de tijd? Overweeg een overtocht met de veerdienst van Volendam naar Marken, om dan daar met de taxi opgepikt te worden.

ClubTaxi biedt u altijd een comfortabele taxi aan.
Tegen een tarief van 45 of 55 Euro per uur, maximaal 3 of 6 passagiers, inclusief kilometers.

Inspiratie nodig? Kijk op de webstek van de stadsfotograaf van Amsterdam: Thomas Schlijper. Beelden van plekken in en rond Amsterdam. Over de Gouden Eeuw Toen & Nu.

Bel naar +31202040400. Of laat een bericht achter.
Terug naar de inhoud