Deze Taxi Zit Goed - ClubTaxi Service
Ga naar de inhoud
+3120-2040400
Direct Prijsopgaaf - Vaste Prijzen - 24/7 Support
ClubTaxi: Zonder Gedoe Van A Naar B
ClubTaxi bestaat uit chauffeurs uit de regio Amsterdam.
Taxichauffeurs aan wie een avondje uit in Amsterdam, begin van een vakantie, of een zakelijke relatie toe te vertrouwen is.


Als specialist van de regio is ClubTaxi 24/7 in staat op het afgesproken tijdstip te laten vertrekken, met de afgesproken taxi.
Bij ClubTaxi aangesloten chauffeurs bezitten alle vergunningen.
Die zijn in het bezit van de Amsterdamse ontheffing voor tram- en lijnbusbaan.
Voordat u in de taxi stapt weet u wat de taxirit kost.
En afspraak is afspraak mits er geen sprake is van niet vooraf gemelde wachttijden, tussenstopts etc. De afspraak met ClubTaxi betreft personenvervoer, niet die van een verhuisdienst etc.

U begrijpt het redelijke.
Kinderen Veilig Met Taxi
Een taxi met een kinderzitje reserveren.
Het is wettelijk geregeld dat kinderen in de taxi niet verplicht in een kinderzitje vervoert worden.
Maar u kunt bij ClubTaxi een kinderzitje of zitverhoger reserveren. ClubTaxi moet zich in ieder geval houden aan de regel dat voor iedere passagier er een volwaardige zitplaats beschikbaar is, ook voor een baby in een reiswieg.

Per 3 kinderen reist er 1 volwassene mee, de taxi chauffeur niet meegerekend!

Huisdieren
Huisdieren zijn mits aangekondigd geen probleem, elk huisdier telt als 1 passagier bij het selecteren van de benodigde taxi.

Privacy & AVG
Om reden van het beschermen van uw privacy worden persoonsgegevens maximaal na 6 maanden inactiviteit uit de centrale database van ClubTaxi verwijderd.


Heeft u het voorbije jaar met ClubTaxi een rit gereden, en werd uw account verwijderd? Dan kunt u zich als vaste klant melden in de chat (wanneer beschikbaar), of anders per contactformulier of telefoon om uw klantenkorting in ontvangst te nemen.
Blijf Verbonden
Alle online aanvragen worden bij ClubTaxi zonder automatisch proces verwerkt, een bevestiging is ook echt een bevestiging van een operator. En daarom is het na de ritcalculatie en het verzenden van het aanvraagformulier van belang de verbinding met het internet niet te verbreken. Wacht op ontvangst van de ritbevestiging, voordat u de internetverbinding (met wifi) verbreekt. Vervolgens controleer de bevestiging goed.

Online ritaanvragen worden binnen 5 minuten afgehandeld.
Wat Kost Taxi In Amsterdam
Ritten hebben een minimum tarief van 20 Euro.
ClubTaxi werkt met zone tarieven. Voor korte ritten kan 'op de meter' voordeliger zijn. Des te langer de afstand, des te lager de kilometerprijs. Met een reservering is ClubTaxi aanwezig op het afgesproken tijdstip; ook bij korte ritten. Bij de ritprijscalculatie kan een dalurenkorting worden toegepast, en daarnaast zijn de prijscomponenten deels seizoen- en tijdgebonden.


Prijzen
Dit is wat uw taxi in Amsterdam kost.
Wilt u zo snel mogelijk/binnen 15 minuten een taxi voor de deur, dan gelden (in het geval niets kan worden afgesproken of korte rit) de volgende maximumtarieven straattaxi:
- Starttarief straattaxi Sedan en Station: 3,19 Euro (Minibus 6,49 Euro) Calculatie ClubTaxi Sedan en Station 3,00 Euro (Minibus 4,00 Euro)
- Afstandstarief straattaxi: 2,35 EuroKm (Minibus 2,95 EuroKm) Calculatie ClubTaxi Sedan en Station 1,10 - 1,65 EuroKm (Minibus 1,25 - 1,80 EuroKm)
- Tijdtarief: 0,37 Euro per minuut (Minibus 0,42 Euro) Calculatie ClubTaxi Geen Tijdtarief, Minimumtarief 20,00 Euro
Achtergelaten Voorwerpen
Na een rit wordt de taxi nagekeken op achtergelaten voorwerpen. Het kan zijn dat deze bij eerste inspectie niet worden aangetroffen. Daarom is het van belang dat in geval van verlies u zo spoedig mogelijk contact met ons opneemt, ook buiten kantooruren; voordat een ander er met uw bezit vandoor gaat.


Achtergelaten is nog niet verloren.
Terug naar de inhoud