ClubTaxi Mobiel - Taxi Amsterdam Amstelveen
Ga naar de inhoud
+3120-2040400
Direct Prijsopgaaf - Vaste Prijzen - 24/7 Support
Calculeer Mijn Vaste Ritprijs
In Amsterdam Of Amstelveen een taxi of taxibusje reserveren?

Goed werk. Welkom bij ClubTaxi! De service waar de taxi's ruim en schoon zijn. En beschikt over taxi's geschikt voor maximaal 7 passagiers voor niet veel meer dan een sedan.
 
Alle met de ritprijscalculator afgegeven ritprijzen zijn op basis van de taxi naar keuze voor een vast tarief. Afspraak is afspraak bij elke rit. Daar hoort op tijd vertrekken bij.

Een rit met ClubTaxi begint of eindigt in de regio van Amsterdam en Schiphol. Vanuit dat werkgebied bedient ClubTaxi elk Nederlands vliegveld en stad, net als andere Nederlandse bestemmingen als een festival of concert. Al dan niet als retour. U reist in een comfortabele auto met een vertrouwd gezicht. Een ClubTaxi zit gewoon goed. Er is keuze uit drie verschillende soorten taxi's (Sedan Station en Taxibusje). U betaalt met kaart of contant in de taxi of u reist naar keuze prepaid. Online betalen mag maar is niet verplicht. Online betalen is wel handig als u een rit voor iemand anders wilt betalen. ClubTaxi is beter met service.


Kinderzitje en zitverhogers zijn zonder extra kosten beschikbaar.
Geen surprises, de kleine extra's zijn standaard.


Hoe bestel ik een ClubTaxi?


Het werkt simpel. U dient een aanvraag in met de prijscalculator. Mits de prijs u bevalt. Direct daarna ontvangt u een bevestiging. De ritbevestiging bevat info over de rit en de taxi.
U ontvangt naast de gegevens van de toegewezen taxi ook de gegevens van de chauffeur. Zo nodig ontvangt u een update van de bevestiging.

Van ClubTaxi zien u namelijk graag terug voor weer een fijne rit!

Praktisch & Zakelijk
Terug naar de inhoud