>

Airport Service Amsterdam - Clubtaxi Amsterdam

Ga naar de inhoud
+3120-2040400
Binnen 15 Minuten Taxi Nodig? Bel Of Chat.
Amsterdam - Eindhoven Airport Met Saloon Estate & MPV Voor €150,-
De Actie Voor Eindhoven Airport Is Dus 1 Ritprijs Voor Maximaal 6 Passagiers!

De Actie Voor Eindhoven Airport Is Dus 1 Ritprijs Voor Maximaal 6 Passagiers!

Amsterdam - Schiphol v.a. €25,- Maximaal 4 Passagiers
Naar Het Vliegveld
Dan vertrekt u met ClubTaxi op het afgesproken tijdstip. In 2018 hanteert ClubTaxi naar en van Eindhoven Airport net als in 2017 voor de Saloon, Estate of MPV dezelfde prijs, voor een enkele reis of retour tot en met 6 passagiers! Vanaf 1 maart 2018 is deze actie ook van en naar Rotterdam Airport beschikbaar!

Vanaf Het Vliegveld
En natuurlijk kunt u ook een ClubTaxi vanaf een vliegveld reserveren (al dan niet als retour). Er kan om een gedeeltelijke vooruitbetaling gevraagd worden. In de prijs voor een rit met een vliegveld als vertrekpunt zijn parkeer- of wachtkosten opgenomen, die u bij een rit in de andere richting niet worden berekend. De prijs voor de heen- en terugreis kunnen verschillen.

Uw reserveert uw ClubTaxi voor een rit vanaf een vliegveld als verwachte aankomsttijd plus 30 minuten, onder vermelding van vluchtnummer. Direct na landing neemt ClubTaxi contact met u op, u ontvangt een tekstbericht. Het is raadzaam om met een volle telefoonbatterij de vlucht te beginnen, en een reserve telefoonnummer als opmerking bij uw reservering door te geven.

Raakt uw vlucht vertraagd verschuift het afgesproken tijdstip van vertrek. Geen extra kosten voor wachttijden etc.

Heeft u na aankomst op het vliegveld liever een paar extra handjes in de aankomsthal en/of wat extra tijd nodig, vanwege bijvoorbeeld kleine kinderen of bijzondere bagage als een huisdier, laat het ons weten. Een aanvullende vergoeding is alleen van toepassing in het geval die uitdrukkelijk met u is overeengekomen.

€5,- Toeslag Bij Afhalen
U wacht niet op ons, wij wachten op u bij het afhalen. Via de bestelwidget wordt een toeslag van maximaal €5,- gerekend voor deze service. Bij een afspraak voor de terugreis met de Taxi-Man die u brengt is deze vrij om de toeslag achterwege te laten. Bovendien bezit u het voordeel dat u de auto en Taxi-Man al kent, wel zo gemakkelijk.
Terug naar de inhoud