ClubTaxi Airport Service - Taxi Amsterdam ClubTaxi

ClubTaxi Airport Service - Taxi Amsterdam ClubTaxi

Ga naar de inhoud
Met ClubTaxi Naar Het Vliegveld
Dan vertrekt u met ClubTaxi op het afgesproken tijdstip. En om te voorkomen dat u in een file bij de tunnels voor Schiphol strandt mijden wij de A4 indien nodig. De 'extra' kilometers zijn in de aangeboden ritprijs begrepen, de 'extra' reistijd bedraagt daarmee maximaal 10 minuten.

Afhalen Vanaf Het Vliegveld
En natuurlijk kunt u ook een ClubTaxi vanaf een vliegveld reserveren (al dan niet als retour). Er kan om een gedeeltelijke vooruitbetaling gevraagd worden. Direct na landing neemt uw Taxi-Man contact met u op, u ontvangt een tekstbericht bij voorkeur via whatsapp met 'bulletproof' instructies richting meetingpoint. Het is raadzaam om met een volle telefoonbatterij de vlucht te beginnen, eventueel een reserve telefoonnummer als opmerking bij uw reservering door te geven. Raakt uw vlucht vertraagd verschuift het afgesproken tijdstip van vertrek. Geen extra kosten voor wachttijden etc.
Over Afhalen Vliegveld
Na Landing Boodschap En/Of Sigaretje Doen?
Na landing tijd nodig voor bijvoorbeeld een boodschap of een sigaretje roken? Geen probleem, mits vooraf gemeld. Melden kan met het bestelformulier, en anders tot vlak voor vertrek van uw vlucht (dus niet vlak voor het met ClubTaxi afgesproken tijdstip).  

Kernbegrip binnen de dienstverlening van ClubTaxi is het afgesproken tijdstip van vertrek. Het moment van afroepen van de taxi op het vliegveld is dus een moment kort voor het afgesproken tijdstip.
Amsterdam - Schiphol Prijs Mini-Bus Van Sedan Elders
Amsterdam - Eindhoven Airport 7 Passagiers 150,- Euro.
De Actie Voor Eindhoven Airport Is Dus 1 Ritprijs Voor Maximaal 7 Passagiers!
Terug naar de inhoud