ClubTaxi Airport Service - ClubTaxi

ClubTaxi Airport Service - ClubTaxi

Ga naar de inhoud
+3120-2040400
Binnen 15 Minuten Taxi Nodig? Bel Of Chat.
Met ClubTaxi Naar Het Vliegveld
Dan vertrekt u met ClubTaxi op het afgesproken tijdstip. En om te voorkomen dat u in een 'dagelijkse' file bij de tunnels voor Schiphol strandt mijden wij de A4 indien nodig. De 'extra' kilometers zijn in de aangeboden ritprijs begrepen, de 'extra' reistijd bedraagt daarmee maximaal 10 minuten.

Afhalen Vanaf Het Vliegveld
En natuurlijk kunt u ook een ClubTaxi vanaf een vliegveld reserveren (al dan niet als retour). Er kan om een gedeeltelijke vooruitbetaling gevraagd worden. De prijs voor de heen- en terugreis kan verschillen vanwege een toeslag (voor de afhaalservice zie hieronder). Direct na landing neemt uw Taxi-Man contact met u op, u ontvangt een tekstbericht bij voorkeur via whatsapp met 'bulletproof' instructies richting meetingpoint. Het is raadzaam om met een volle telefoonbatterij de vlucht te beginnen, eventueel een reserve telefoonnummer als opmerking bij uw reservering door te geven. Raakt uw vlucht vertraagd verschuift het afgesproken tijdstip van vertrek. Geen extra kosten voor wachttijden etc.


Over Afhalen Vliegveld
Na Landing Boodschap En/Of Sigaretje Doen?
Na landing tijd nodig hebben voor bijvoorbeeld een boodschap of een sigaretje roken is geen probleem, mits vooraf gemeld. Melden kan met het bestelformulier, anders tot vlak voor vertrek van uw vlucht (dus niet vlak voor het met ClubTaxi afgesproken tijdstip).  
Amsterdam - Schiphol Prijs Minibus Van Sedan Elders
Amsterdam - Eindhoven Airport Maximaal 7 Personen 150,- Euro.
De Actie Voor Eindhoven Airport Is Dus 1 Ritprijs Voor Maximaal 7 Passagiers!

De Actie Voor Eindhoven Airport Is Dus 1 Ritprijs Voor Maximaal 7 Passagiers!

5,- Euro Toeslag Voor Afhaalservice Schiphol
U wacht niet op ons, wij wachten bij het afhalen op u. Via de calculator wordt op een beperkt aantal bestemmingen een toeslag van maximaal 5,- Euro gerekend voor de afhaalservice. De prijs die u aangeboden krijgt is de eindprijs, u betaalt niets meer. En bij een afspraak voor de terugreis, met de Taxi-Man die u brengt zelf gemaakt, is deze vrij om de toeslag achterwege te laten. U beide bezitten het voordeel dat u de auto en Taxi-Man al kent, wel zo gemakkelijk en mogelijk vlotter.
Terug naar de inhoud