>

Airport Service Amsterdam - ClubTaxi

Ga naar de inhoud
+3120-2040400
Binnen 15 Minuten Taxi Nodig? Bel Of Chat.
Amsterdam - Eindhoven Airport Met Saloon Estate & MPV Voor €150,-
De Actie Voor Eindhoven Airport Is Dus 1 Ritprijs Voor Maximaal 7 Passagiers!

De Actie Voor Eindhoven Airport Is Dus 1 Ritprijs Voor Maximaal 7 Passagiers!

Amsterdam - Schiphol v.a. €22,- Maximaal 4 Passagiers
Naar Het Vliegveld
Dan vertrekt u met ClubTaxi op het afgesproken tijdstip. In 2018 hanteert ClubTaxi naar en van Eindhoven Airport net als in 2017 voor de Saloon, Estate of Minibus dezelfde prijs, voor een enkele reis of retour tot en met 7 passagiers! Deze actie is nu ook voor van en naar Rotterdam Airport beschikbaar!

Vanaf Het Vliegveld
En natuurlijk kunt u ook een ClubTaxi vanaf een vliegveld reserveren (al dan niet als retour). Er kan om een gedeeltelijke vooruitbetaling gevraagd worden. De prijs voor de heen- en terugreis kan verschillen vanwege een toeslag.

Direct na landing neemt ClubTaxi contact met u op, u ontvangt een tekstbericht. Het is raadzaam om met een volle telefoonbatterij de vlucht te beginnen, en een reserve telefoonnummer als opmerking bij uw reservering door te geven. Raakt uw vlucht vertraagd verschuift het afgesproken tijdstip van vertrek. Geen extra kosten voor wachttijden etc.

€5,- Toeslag Bij Afhaal service Schiphol
U wacht niet op ons, wij wachten op u bij het afhalen. Via de bestelwidget wordt een toeslag van maximaal €5,- gerekend voor deze service. Bij een afspraak voor de terugreis met de Taxi-Man die u brengt is deze vrij om de toeslag achterwege te laten. Bovendien bezit u het voordeel dat u de auto en Taxi-Man al kent, wel zo gemakkelijk.

Let op: Komt u op Schiphol aan met een (vakantie-)chartervlucht, of een vlucht uit Curaçao, Aruba, Sint Maarten, Bonaire, Suriname, Zuid-Amerika of West-Afrika, dan verzoeken wij u uw retour tijdens de heenreis met uw Taxi-man te overleggen (en te boeken). Uw ClubTaxi zal arriveren op de luchthaven maximaal 10 minuten nadat u uw bagage in handen heeft, u betaalt geen toeslag.


Terug naar de inhoud