ClubTaxi Airport Service - ClubTaxi Amsterdam

ClubTaxi Airport Service - ClubTaxi Amsterdam

Ga naar de inhoud
+3120-2040400
Binnen 15 Minuten Taxi Nodig? Bel Of Chat.
Met ClubTaxi Naar Het Vliegveld
Dan vertrekt u met ClubTaxi op het afgesproken tijdstip. In 2018 hanteert ClubTaxi vanuit Amsterdam naar en van Eindhoven Airport net als in 2017 voor de Saloon, Estate of Minibus/MPV dezelfde prijs, voor een enkele reis of retour tot en met 7 passagiers!

Vanaf Het Vliegveld
En natuurlijk kunt u ook een ClubTaxi vanaf een vliegveld reserveren (al dan niet als retour). Er kan om een gedeeltelijke vooruitbetaling gevraagd worden. De prijs voor de heen- en terugreis kan verschillen vanwege een toeslag (voor de afhaalservice zie hieronder).

Direct na landing neemt de Taxi-Man van uw ClubTaxi contact met u op, u ontvangt een tekstbericht bij voorkeur met whatsapp met 'bulletproof' instructies richting meetingpoint. Het is raadzaam om met een volle telefoonbatterij de vlucht te beginnen, eventueel een reserve telefoonnummer als opmerking bij uw reservering door te geven. Raakt uw vlucht vertraagd verschuift het afgesproken tijdstip van vertrek. Geen extra kosten voor wachttijden etc.

5,- Euro Toeslag Bij Afhaalservice Schiphol
U wacht niet op ons, wij wachten op u bij het afhalen. Via de calculator wordt op een aantal bestemmingen een toeslag van maximaal 5,- Euro gerekend voor de afhaalservice. De prijs die u aangeboden krijgt is de eindprijs, u betaalt niets meer. En bij een afspraak voor de terugreis met de Taxi-Man die u brengt is deze vrij om de toeslag achterwege te laten. Bovendien bezit u het voordeel dat u de auto en Taxi-Man al kent, wel zo gemakkelijk.

Let op: Komt u op Schiphol aan met een vlucht uit Curacao, Aruba, Sint Maarten, Bonaire, Suriname, Zuid-Amerika of West-Afrika dan kunt u uw retour het beste op de heenweg met de Taxi-Man overleggen (en boeken). In afwijking van de 'standaard' afhaalservice arriveert uw Taxi-Man 10 minuten na uw melding dat de bagage in handen is bij het meetingpoint. Als u al moet wachten is dat maar een klein aantal minuten.


Amstelveen - Schiphol Prijs Taxibusje Van Sedan Elders
Amsterdam - Eindhoven Airport Maximaal 7 Personen 150,- Euro.
De Actie Voor Eindhoven Airport Is Dus 1 Ritprijs Voor Maximaal 7 Passagiers!

De Actie Voor Eindhoven Airport Is Dus 1 Ritprijs Voor Maximaal 7 Passagiers!

Terug naar de inhoud